PROMO

Zaštita za oslabjeli mjehur koja pruža besprijekornu suhoću

TENA Lady uložak (1)
Foto: TENA
1/3
PR
Autor
PR članak
23.09.2013.
u 14:51

TENA Lady uloške različitih veličina i moći upijanja potražite u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.

Ponekad se snažno nasmijem pa osjetim lagano istjecanje. Nekada mi se to događa i za vrijeme prehlada, recimo ako jače zakašljem ili kihnem. Mjehur mi je oslabio nakon drugog poroda. Prošle su već tri godine od tada, a moram priznati da se u početku nisam snalazila. Kao zaštitu od istjecanja urina koristila sam ono što mi je bilo poznato, a to su bili higijenski ulošci. Morala sam ih često mijenjati i s njima se nisam osjećala sigurno niti ugodno. Naizgled jednostavne životne situacije, za mene su počele predstavljati prepreku, jer nisam se više osjećala opušteno u društvu, čak sam prestala odlaziti na aerobic.

Srećom, u jednom razgovoru s prijateljicom Leom, saznala sam za TENA Lady uloške koji su specijalno namijenjeni za oslabjeli mjehur.

Koristim TENA Lady uloške već skoro godinu dana i stvarno sam s njima osjetila razliku. Mogu svugdje ići jer s njima osjećam sigurnost“ rekla je Lea nakon što sam joj se požalila kako nisam zadovoljna sa zaštitom koju sam tada koristila. „Stvarno, a u čemu je razlika? Zašto su ti ulošci tako posebni?“ priupitala sam znatiželjno. „Drugačije su napravljeni i imaju različitu svrhu od higijenskih uložaka koji su namijenjeni za mjesečnicu. TENA Lady ulošci specijalno su razvijeni za upijanje urina i zato pružaju veću sigurnost i s njima osjećaš suhoću i svježinu“. „A kako izgledaju? Jesu li veliki? Da li se primijete ispod odjeće?“ nastavila sam sa svojim skeptičnim pitanjima. „Izgledaju poput običnih higijenskih uložaka, evo pokazat ću ti“, odgovorila je Lea vadeći iz torbice tanki uložak ženstvenog i diskretnog dizajna. „Pa ovo zaista izgleda diskretno, htjela bi ih isprobati kad već kažeš da su ti pomogli. Gdje ih mogu pronaći?. „Kupujem ih u ljekarnama, a možeš ih naći i u specijaliziranim trgovinama. Isprobaj ih, vidjet ćeš kako će ti olakšati“.

Lea je bila u pravu. Sada već tri mjeseca redovito koristim TENA Lady uloške s kojima sam zaista osjetila razliku. Preporučila bi ih svim ženama koje ponekad iskuse lagani do umjereni gubitak urina. S TENA Lady ulošcima slobodno obavljam svakodnevne aktivnosti, a ono što me posebno veseli ponovo sam se pridružila svojoj grupi na aerobicu, jer sada imam sigurnu zaštitu koja mi pruža osjećaj suhoće i svježine.

Besplatno isprobaj TENA Lady uložak! Svoj besplatni uzorak naruči ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?