dogodilo se slučajno

Zatrudnjela je u isto vrijeme kada i njezina surogat-majka: ‘Svi mi postavljaju isto pitanje’

Tik Tok
13.07.2023.
u 13:30

Kako kaže, ona će roditi u rujnu, a njezina surogat-majka samo tri tjedna nakon nje

Jenna Herrera ostala je u nedoumici što učiniti nakon što je zatrudnjela u isto vrijeme kad i njezina surogat-majka. Na TikToku je ispričala što se točno dogodilo. U snimci je mama otkrila da nije imala pojma hoće li moći biti na porodu svoje surogat-majke, piše The Sun.

Dok je milovala svoj trudnički trbuh rekla je: "Ova beba dolazi na svijet u rujnu, a moja surogat-majka treba roditi samo tri tjedna nakon mene, a ona je u Kolumbiji. Dakle, pitanje je hoćemo li moći imati ovu bebu, dobiti rodni list, dobiti putovnicu i otići u Kolumbiju s ovom bebom, sve za tri tjedna? Postoji šansa da se može dogoditi, postoji šansa da ne može."

@themoneymom God did promise us TWINS #surrogate #pregnant #ttccommunity ♬ ItalianBach is so hot and humble - ItalianBach

Jenna se pitala ako ne uspije - hoće li nekome ostaviti bebu koju će roditi u SAD-u dok leti u Kolumbiju ili bi njezin suprug trebao otići u Kolumbiju dok ona ostaje s bebom? Situacija ju je zbunila, no ljude u komentarima više je zanimalo zašto ima surogat ako je već trudna. Jedan znatiželjni gledatelj je pitao: "Nov sam ovdje zašto ste radili oboje?" Drugi je komentirao: "Ako ste mogli ostati trudni, zašto koristiti surogat opciju?" "Zbunjena sam. Trudna si i imaš surogat? Ali ti prva rađaš pa to znači da si prvo ti zatrudnjela pa u čemu je poanta?", dodala je treća osoba.

U zasebnom videu mama je otkrila zašto je točno završila s dvije trudnoće u isto vrijeme. "Internet je potpuno poludio kada su saznali da moj muž ima dvije žene trudne u isto vrijeme." Jenna i njezin suprug, koji već imaju jedno zajedničko dijete, godinama su se borili da zatrudne pa su odlučili koristiti surogat. Čudesno, Jenna je ostala trudna, što je otkrila u siječnju ove godine, no njezina surogat-majka već je bila spremna za prijenos embrija u veljači. Stoga je par odlučio da će nastaviti i sa surogat majčinstvom. Srećom, obje su se trudnoće nastavile, ostavljajući Jennu s dvije bebe na putu.

Videozapisi objavljeni na njezinom računu @themoneymom postali su viralni s više od osam milijuna pregleda i više od 700 tisuća lajkova zajedno. Iako je ljude zanimalo zašto je par odabrao oba puta, mnogi su im čestitali. Jedna je osoba napisala: "Fenomenalno i čestitam." Netko drugi je dodao: "Tako uzbudljivo, dvostruki blagoslov!"

Žena ostala trudna u 56. godini: 'Mislila sam da su doktori ludi i da je to nemoguće!'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije