ZDRAVSTVENE TEGOBE

Zbog mehaničkoga bika Madonna operirala bruh

04.10.2001.
u 00:00

Zbog jahanja mehaničkoga bika u sklopu posljednje turneje slavna je Madonna dobila neizdržive bolove u trbuhu, pa je, prema pisanju lista "The National Enquirer", 19. rujna završila u sinajskoj bolnici na operaciji bruha.

No, kako su tih dana Amerikanci brojili žrtve terorističkoga napada, pjevačica nije željela izazivati medijsku pažnju. A zbog telefonskih dojava o bombi uplašena Madonna ubrzo je morala napustiti bolnicu, premda se još nije bila oporavila.

Najpopularnija svjetska pjevačica još na početku turneje bila je još iscrpljena od trudnoće i porođaja, a nastupi su zahtijevali strahovit fizički napor. No, kako sama ističe, nije mogla iznevjeriti obožavatelje i otkazati turneju, pa je odlučila stisnuti zube i odraditi posao do kraja.

- Stravična tragedija koja se dogodila u New Yorku potpuno je promijenila moje shvaćanje života. Stoga sada samo želim biti sa svojom obitelji - izjavila je Madonna, dodavši kako žali što nije mogla nastupiti na spektakularnome showu "A tribute to Heroe"s", posvećenome stradalima u newyorškome WTC-u. (žvu)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije