PROMO

Zeleni krovovi – ukras ali i toplinska izolacija

Dom i vrt
VL
PR
Autor
PR članak
20.09.2013.
u 16:36

U utorak na dar samo u Večernjem listu

Novi broj magazina Dom&Vrt potražite samo u Večernjem listu u utorak 24. rujna. Naš raskošni magazin za umjeće življenja na 68 stranica finog papira predstavit će vam tri inspirativna doma, od koji se jedan, u samo par poteza brzo transformira u ured.

Napravili smo i veliku temu o kaminima koji danas nisu luksuz, a dimenzijama su prilagođeni i najmanjim stanovima. Otkrivamo vam kako da napokon uvedete red u svoja četiri zida, te kako da dnevni boravak, to središte doma, postane istinska oaza za odmor. Otkrivamo vam i novi trend kojem se prilagodilo sve više građana, a riječ je o zelenim krovima, koji ne samo da su ekološki već su i sjajna izolacija i ukras.

Dakako, donosimo vam i mnoštvo ideja koje možete lako unkoponirati u svoj dom i na taj ga način brzinski osvježiti.

Saznali smo i kako odabrati pravi krevet, na što obratiti pažnju, na čemu štedjeti na čemu ne... Uz naše savjete saznat ćete i u koje radove u kući se možete sami upustiti, a koje je bolje prepustiti profesionalcima.

Ukratko, nudimo vam pregršt ideja kojima možete oplemeniti svoj dom, tri divna interijera koja će vas potaknuti na preinake u vašem domu, priče ljudi koji su se odvažili investirati u steviju i šipak i danas na tome grade svoje obiteljske poslove... Garantiramo vam da ćemo vam unijeti bar malo veselja u život i nadahnuti vas, stoga nas čitajte, već ovog utorka

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?