NAGRADNI NATJEČAJ

Želiš doček Nove u Bratislavi?

Foto:
Foto: Collegium
27.11.2015.
u 15:37

Doček Nove godine uvijek provedemo u dobrom društvu, finoj toaleti sa šampanjem u ruci. Dan je to kada želimo biti daleko od rutine, dobro se zabaviti i ući u Novu godinu puni pozitive. 

Svatko od nas doživio je doček koji pamti po najboljem osmijehu, otkačenoj ekipi i fotkama koje to i dokazuju. Podijeli jednu takvu fotku s nama, barem na trenutak dočaraj kako ti je bilo baš u tom trenutku, a najzanimljiviju fotografiju i opis nagradit ćemo dočekom Nove godine u Bratislavi za 2 osobe. Nagrada uključuje prijevoz i apartmanski smještaj za tebe i dragu ti osobu u dvokrevetnoj sobi u hotelu Nivy 3*. Tura obuhvaća i posjet Beču na povratku prema Hrvatskoj. Polazak je u noćnim/ranojutarnjim satima 31.12.2016. (ovisno o gradu polaska), a povratak kućama 3.1.2016. Dostupni gradovi polaska su Pula, Rijeka i Zagreb. Prijavi se i zabilježi neke nove trenutke i u ovoj novogodišnjoj noći koja je pred nama!

Zagrebačka banka i Večernji list donose specijal Mladi: imate li svoje mjesto? U specijalu se nalazi i nagradni natječaj Želiš doček Nove u Bratislavi? u suradnji s Collegiumom na koji se možeš prijaviti sa svojim radom od 27. studenoga do 14. prosinca. Sigurno i ti kriješ jednu kul fotku iz novogodišnjeg 'kaosa'. Objavi je i opiši!

Napomena: Dopušteni su isključivo autorski radovi, dakle tvoje vlastite fotografije, a ne tuđi autorski rad. Ako žiri utvrdi da je fotografija neoriginalna ili krši tuđa autorska prava, korisnik neće imati pravo sudjelovanja u natječaju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije