POTPUNI PROMAŠAJ

Djevojka u suzama zbog neuspjele tetovaže: ‘Tetovirao me na potpuno krivo mjesto!’

Tik Tok
28.09.2022.
u 16:30

Djevojka imena Wilma je ostala u suzama nakon što je shvatila da je riječ 'meow' trajno upisana na njezinu donju, vanjsku usnicu, što nikako nije bila njezina namjera

Jedna djevojka planirala je napraviti duhovitu tetovažu na unutarnjoj strani svoje usne, jer je htjela da tetovaža bude skrivena sve dok ju ona ne pokaže. No, tattoo majstor očito ju nije dobro shvatio, pa je tako ostala razočarana s nečim što nikako nije htjela, piše Mirror.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11

Djevojka imena Wilma je ostala u suzama nakon što je shvatila da je riječ 'meow' trajno upisana na njezinu donju, vanjsku usnicu, što nikako nije bila njezina namjera. Na Tik Toku je podijelila fotografiju na kojoj plače s rukom na ustima, uz natpis u kojem piše da ju je tattoo majstor tetovirao na krivom mjestu. 

Zatim je pokazala fotografiju koja je trebala služiti kao inspiracija, a na kojoj se jasno vidi da se tetovaža nalazi na unutarnjem dijelu usne, te da djevojka na slici povlači kožu prema dolje kako bi otkrila tetovažu. No, to nije ono što je i Wilma dobila, pa je tako na kraju videa pokazala kako je izgledao krajnji rezultat njezinog tetoviranja. 

 

@wilmah10 #tattoogonewrong #meow #fyp #fördig ♬ original sound - Kneely_Knight

 

Viralni video prikupio je više od tri milijuna pregleda, a korisnici Tik Toka ostali su zaprepašteni neuspjelom tetovažom.

- Kako nisi primijetila dok je to radio? Morala si osjetiti da je na krivom mjestu - napisao je jedan korisnik.

- Jako mi je žao, ali stvarno ne mogu shvatiti da si nisi osjetila razliku u položaju igle - dodao je drugi. 

Wilma je kasnije podijelila i drugi video u kojemu je objasnila da je otišla na laserski tretman u pokušaju da ukloni groznu tetovažu. U videu je pokazala kako je tetovaža sada znatno izblijedjela, a otkrila je i da namjerava ići na još tretmana. Mnogi korisnici našalili su se da će sada morati stavljati ruž za usne svaki dan kako bi sakrila tetovažu. 

Sophia (24) zahvaljujući operaciji ponovno progledala nakon tri godine: 'Bilo mi je čudno vidjeti supruga prvi put... Zgodan je baš onako kako sam ga zamišljala':

Komentara 3

AN
Anezka
08:22 30.09.2022.

Nije tatoo majstor kriv, nego ti LUĐAKINJO

ED
edvardl
13:51 03.10.2022.

Sad si nek na čelo istetovira: JA SAM GLUPAČA I BUDALA!

SA
Saky
04:45 02.10.2022.

Nije mi jasno kako nije znala da joj tetovira vanjsku a ne unutarnju usnicu,zar nije osjetila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije