Zanimljiva anketa

Žene otkrivaju: Ovo su najbolji ljubavnici na svijetu

seksi muškarac
Foto: Thinkstock
1/2
20.02.2014.
u 15:26

Prema dosadašnjim odgovorima čak 11.000 žena, najbolji ljubavnici su Francuzi i Talijani, iako se najseksi nacijom i najboljim ljubavnicama samoproglašavaju Britanci.

Kako otkriti tko su najbolji ljubavnici na svijetu dosjetili su se na portalu HostelBookers.com.

Pokrenuli su zanimljivu anketu i ponudili nagradu od 200 funti koja će po završetku ankete pripasti nekome tko je sudjelovao u anketi. Prema dosadašnjim odgovorima čak 11.000 žena, najbolji ljubavnici su Francuzi i Talijani, iako se najseksi nacijom i najboljim ljubavnicama samoproglašavaju Britanci. Ali, žene diljem svijeta s njima se, očito, ne slažu.

Foto: pixabay

Britankama su tako na prvom mjestu najboljih ljubavnika njihovi sunarodnjaci, zatim Francuzi, Australci, Amerikanci, Talijani, Irci, Španjolci, Njemci, Kanađani i Brazilci.

Amerikanke su sličnog razmišljanja kao i Britanke pa su na prvo mjesto najboljih ljubavnika zasad postavile Amerikance, dok žene iz ostalih zemalja svijeta smatraju da su Francuzi najbolji ljubavnici, a slijede ih Australci, Španjolci, Talijani, Francuzi...

Hoće li se pozicije na listama mijenjati, doznat ćemo po završetku ankete. A dotad, možete i sami sudjelovati.

>>Želite da ona dođe do vrhunca? Evo što čini dobrog ljubavnika

>>Natjerajte ga da vas dovede do orgazma već tijekom predigre: 5 savjeta za duži seks

Komentara 2

Avatar ČENDŽAM BLENTONE
ČENDŽAM BLENTONE
15:44 20.02.2014.

nakon mene....svim tim žemskama bi H bilo početno slovo svih riječi, a slova f & i bi bila zauvijek izgubljena

Avatar EU afrodita
EU afrodita
15:59 20.02.2014.

sjećamo se kad je Madonna nosila majicu na kojoj je pisalo: Italians do it better...sve ovisi o tome tko se bolje reklamira...jedno je istina, u latinskim zemljama muškarci su narcisoidniji od žena... jako su zahtjevni u odabiru odjeće, frizure i parfema, jer sve mora biti u stilu...ali ima i pozitivnih strana, odlični su kuhari...idealni za žene koje nemaju taj talent

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije