U lovu na mladost

Žene počinju vidljivo starjeti čim navrše 35. godinu

'ljepota1_nnn_ziv_19042010'
'Photoshop'
09.02.2011.
u 11:20

Fizičko propadanje počinje čim žene navrše 35. godinu. Bore, podočnjaci i obješena koža počinju se sve jasnije nazirati, a neprospavana noć ili mamurluk ne mogu se prikriti jednim potezom kista

Nakon što su prije nekoliko mjeseci britanski stručnjaci došli do zaključka da su žene u punom naponu snage i ljepote u 31. godini života, japanski su znanstvenici sa sveučilišta  Fukui otkrili točnu dob kada žene počinju vidljivo starjeti. Po njihovoj računici fizičko propadanje počinje čim žene navrše 35,09 godina. Bore, podočnjaci i obješena koža počinju se sve jasnije nazirati, a neprospavana noć ili mamurluk ne mogu se prikriti jednim potezom kista.

Drugo pak istraživanje pokazalo je da je 52. godina idealna za odlazak na estetsku operaciju, a treće je pokazalo da nas najbolji seks čeka tek kad zađemo u šesto desetljeće života. Nakon svih tih zasipanja podacima, teško je dati pravi savjet. Najbolje je vjerovati istraživanju koje u danom trenutku radi "najbolje za vas".

Ključne riječi

Komentara 5

UN
unbekant
22:35 09.02.2011.

bilo bih jako dobro kad bih do 35 pocele starit,a sa 40 pocele umirati,divota.....

OB
-obrisani-
03:34 10.02.2011.

Samo neke. Ako neke zenske ili cure vise vole popiti pivu ili vino, nego potrositi na sebe same su si krive. Nitko nekim curama nije kriv ako im smrde noge ili imaju kale ne nogama, ili imaju hrapave ruke. Nitko im ne brani otici u beauty shop, potrositi lovu od alkohola, droge i party-a na sebe. One koje drze do sebe i svog ponosa sigurno nece dozvoliti da ih momci odbacuju i smiju im se iza ledja njihovim stilom, odijevanjem i ponasanjem zivota

OB
-obrisani-
04:28 10.02.2011.

Izgleda da se netko ne slaze sa mojim komentarom, te me prati i strika minuse. Ne, ja ne radim za minuse ili pluseve, vec pisem, pisem istinu i objektivnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije