podijelila mišljenja

Ženu pohvalili za reakciju na otkazivanje spojeva: 'Malo je toksično, ali genijalno!'

Shutterstock
29.07.2024.
u 16:30

U videu koji je podijelila na svom @absolut_efi računu na TikTok-u, Efi je objasnila da, ako ikada otkrijete da vam je vaš potencijalni partner otkazao u posljednjem trenutku, jednostavno mu trebate poslati poruku "u redu", a zatim pričekati nekoliko minuta

Priprema za izlazak na spoj je uzbudljivo iskustvo koje mnogima često stvara nervozu. Ne znate što očekivati ​​od večeri koja je pred vama, ali se nadate da će biti dobra, a možda ćete i otkriti da je osoba koju upoznajete "ona prava". Ali onda, baš dok sređujete i stavljate parfem, dobijete poruku da je vaš spoj - otkazan.

To je užasan osjećaj, pogotovo ako ste bili uzbuđeni oko spoja. Međutim, jedna je žena smislila savršen način da odgovori na takve poruke - i iako mnogi njezin način nazivaju pomalo "toksičnim", drugi ga smatraju genijalnim, piše Mirror.

VEZANI ČLANCI:

U videu koji je podijelila na svom @absolut_efi računu na TikTok-u, Efi je objasnila da, ako ikada otkrijete da vam je vaš potencijalni partner otkazao u posljednjem trenutku, jednostavno mu trebate poslati poruku "u redu", a zatim pričekati nekoliko minuta. Nakon što osjetite da je prošlo dovoljno vremena, postoji još samo jedan korak - pošaljite mu poruku ponovno, ali se pretvarajte da je poruka za nekog drugog.

"Onda mu pošalji poruku 'Zapravo, slobodna sam večeras', a zatim pošalji 'Ups pogrešna osoba'", rekla je. Svoj savjet završila je šalom s hashtagom ohrabrujući žene da "ostanu toksične". Poruka je osmišljena kako bi vaš nesuđeni partner na spoju pomislio da niste pogođeni time što je otkazao planove u zadnji čas, što bi ih moglo natjerati da se počnu više truditi da vas pridobiju.

@absolut_efi Stay toxic 🤭 #staytoxic #toxic #comedy #fy @Stewart ♬ Originalton - Absolut_Efi

Međutim, komentatori objave bili su podijeljeni. Neki su vjerovali da je njezin pristup "genijalan", dok su drugi rekli da je "previše očit" i da će druga osoba odmah shvatiti što pokušava učiniti. Jedna je osoba komentirala: "Ponašanje kraljice!" Dok je netko drugi tvrdio: "Previše očito... najbolja osveta nije čak ni odgovor. Ostavite samo seen, tako da on zna da ste vidjeli i da vas nije bilo briga."

Drugi su brzo podijelili što rade u sličnim situacijama, a jedna je korisnica napisala: "Uvijek odgovorim 'U redu' i onda 45 minuta kasnije objavim na društvenim mrežama kako držim piće. Nakon toga mi se uvijek jave i pitaju gdje sam to izašla." Drugi je također podijelio: "Samo reci 'čekaj, imali smo planove večeras?' onda ih ostavi na seenu." 'Bilo je i nekoliko komentatora koji su jednostavno rekli da ne bi gubili vrijeme na nekoga tko je otkazao planove u zadnji čas. Jedan je tvrdio: "Ne, reci 'nema problema, budemo neki drugi put' i nikad im više ne odgovaraj."

Žene ju plaćaju da ih nauči manipulirati muškarcima: 'Jedno pravilo je ključno'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije