Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osjećajte se glamurozno

Znate li što mami najviše uzdaha?

Diva
Foto: VL
1/6
07.08.2015.
u 20:44

Na kioscima od subote, 8.8., možete pronaći novi broj Dive na 100 zanimljivih stranica koje otkrivaju najnovije vruće modne trendove. Doživite modu uz vrhunske savjete naših stručnjaka, fotografa i zablistajte!

Sunce, odmor i zabava ne isključuju i upućenost u vruće trendove, a novi broj magazina Diva donosi ih sve! Moda, ljepota, njega, putovanja, gastronomija, knjige, događanja, zanimljive osobe. Diva uvijek osluškuje što se novo događa te vas u subotnjem broju očekuju uzbudljive vijesti i poslastice za zaljubljenice u modu i ljepotu.

Pišemo o velikom Azzedineu Alaiai i tome kako su se Dolce i Gabbana zaljubili u mali Portofino i što to znači za modu ove sezone. Za šopingholičarke i one koje to žele postati donosimo mnogo inspirativnih tema poput boho ljeta i kako biti zgodna i na užarenom asfaltu. Mia Kovačić dala nam je veliki intervju i bila model u modnom editorijalu, dok smo u beauty intervjuu ugostili Lanu Banely. Pišemo još i o najpoželjnijim ljetnim parfemima, zanosnim frizurama koje se slažu u tri poteza, ženskom adutu, lijepim i njegovanim nogama...

Nova Diva je u prodaji od subote 8. kolovoza za samo 5 kuna uz Večernji list kad ekskluzivno u paketu možete dobiti i ELFS majicu na dar. Ali požurite jer količine su ograničene! Ostatak mjeseca Divu možete pronaći na kioscima po redovnoj cijeni od 14 kuna.

>> Želite li zablistati? Ovo nikako ne smijete propustiti!

Komentara 3

Avatar kliktor
kliktor
08:18 08.08.2015.

...

IL
iluzionist
12:27 08.08.2015.

Jedan od onih casopisa koje nikad nitko ne cita..

Avatar kliktor
kliktor
18:04 08.08.2015.

...ljudi moram ovo podjeliti sa vama, fasciniran hr javnim osobama odlicio sam se na veliki korak u svom malom zovotu, odlucio sam napisati knjigu o ljepoti, dobroti i samozatajnosti istih. Naslov knjige biti ce "Lice s naslivnice (ma kako sam ja prava)".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije