LIGA PRVAKA

Modrić asistirao Ronaldu za gol; Real na pragu polufinala

Luka Modrić
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/6
02.04.2014.
u 22:38

Luka Modrić odigrao je vrlo dobrih 90 minuta, gdje se uz asistenciju za gol istaknuo i s nekoliko dobrih dodavanja.

Bilo bi dobro kad bismo pobijedili 2:0, rekao je Luka Modrić uoči prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Reala i Borussije na Santiago Bernabeuu. Naš veznjak nakon utakmice ima još više razloga za zadovoljstvo jer su 'kraljevi' pobijedili 3:0, a on je asistirao za treći gol, koji je zabio Cristiano Ronaldo.

Za Real nije moglo bolje početi, poveli su već u 3. minuti. Bila je to brza akcija, koju je nakon asistencije Carvajala golom okrunio Bale.

I nakon gola 'kraljevi' su bili bolja momčad, ali je njihove pokušaje fantastičnim reakcijama skidao golman Borussije Weidenfeller. Ali samo do 27. minute kada se jedna lopta odbila do Isca na rubu šesnaesterca, a veznjak Reala je prelijepim udarcem pogodio u sam kut za 2:0.

Foto: REUTERS/PIXSELL

U samoj završnici prvog dijela Borussia je imala blagu inicijativu, međutim Real je bio opasniji, međutim igrači Carla Ancelottija nisu u tim trenucima pokazali preciznost.

Real je u nastavak krenuo s ciljem da zabije još koji gol, a do njega su stigli u 56. minuti kada je Luka Modrić fantastično proigrao Cristiana Ronalda i izbacio ga oči u oči s Weidenfellerom, a njemu nije bilo teško zabiti za 3:0.

Do kraja utakmice bilo je prilika s obje strane da se promijeni rezultat, ali su golmani Casillas i Weidenfeller bili na razini zadatka.

- Rezultat je zaista odličan, pogotovo jer nismo primili gol na domaćem terenu. Ovaj rezultat smo potpuno zaslužili i on je prava slika stanja na terenu - rekao je Isco.

Real je tako napravio veliki korak prema polufinalu, jer pred Borussijom je uzvratu uistinu težak zadatak, nadoknaditi tri gola minusa protiv odličnih 'kraljeva'.

Luka Modrić odigrao je vrlo dobrih 90 minuta, gdje se uz asistenciju za gol istaknuo i s nekoliko dobrih dodavanja.

>> Evo što Modrić kaže o Baleu, zvižducima Ronaldu i krizi Reala!

Komentara 7

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
21:18 02.04.2014.

Ovo je ipak nogomet sa druge planete.

BB
Baracco_Barner
22:38 02.04.2014.

Hajduk bi ovaj Real potopio kao plitak potok

DU
Deleted user
20:52 02.04.2014.

PSG:Chelsa 1:0………..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije