kako spavamo

Je li ovo tajna sretnog braka? Zvuči prilično jednostavno

spavaju goli u krevetu
Shutterstock
30.06.2014.
u 08:24

Studija sugerira da je najbolji recept za sretan brak spavati - gol.

U  Hrvatskoj se gotovo svaki treći brak raspadne i završi razvodom pa nije čudo da je pitanje kako postići sreću i sklad uvijek aktualno. 

Čini se da je odgovor prilično jednostavan, barem ako je suditi prema rezultatima istraživanja kompanije Cotton USA.

Studija sugerira da je najbolji recept za sretan brak spavati - gol. Oni koji spavaju bez odjeće izjasnili su se više zadovoljnima od osoba koje spavaju odjevene.

- Spavam gol već šest godina i to mi je mnogo ugodnije nego kad sam spavao u pidžami ili boksericama, a gola spava i moja supruga. Nikad nismo bili sretniji. Nema više odjeće koja bi nas sputavala i sad se osjećamo opuštenije, ispričao je Stephen McKensie iz Portsmoutha, prenosi Daily Mail.

- Mekana posteljina na goloj koži ohrabruje intimnost, kažu iz kompanije koja je provela anketu. Studija je također utvrdila i kako 59 posto ispitanika smeta kad njihov partner jede u krevetu, a 23 posto ih prezire ako legne s čarapama na nogama

>>Položaj spavanja otkriva sve o vašoj ljubavnoj vezi

>>8 najčešćih razloga zašto muževi varaju svoje supruge

Komentara 1

Avatar Vladiostok
Vladiostok
09:09 30.06.2014.

Podpuno pogrešno . Od spavanja nema brak . Radiša mora da radi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije