prepoznajte ih

Znakovi da vas partner vara

varanje
Foto: Thinkstock
1/4
12.04.2016.
u 08:09

Nevjeran partner mora se koristiti izgovorima poput prekovremenog rada i kasnih sastanaka kako bi imao vremena za drugu ženu

Povjerenje u vezi jedna je od najbitnijih stvari, ali ako ste počeli sumnjati u to da vas partner vara, nešto nije u redu. Postoje neki očiti znakovi koji vas mogu navesti na pravi trag i potvrditi je li vaše "sedmo čulo" u pravu.

Jedan od znakova da vas partner vara jest taj da provodi manje vremena s vama.

Nevjeran partner mora koristiti izgovore poput prekovremenog rada i kasnih sastanaka kako bi imao vremena za drugu ženu.

Koji su ostali znakovi koje biste trebali znati prepoznati ako sumnjate na nevjeru – pogledajte u videu... Još zanimljivih videa pogledajte ovdje...

 

>>10 najatraktivnijih Hrvata s Instagrama

Komentara 10

ZO
zoom
11:12 12.04.2016.

ma da, uvijek je muški kriv, a ženu vara valjda sam sa sobom, a ne s nekom drugom ženom/ljubavnicom koja je u pravilu također nečija žena koja također vara svog bračnog druga, odnosno muškarca!!!!

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:38 12.04.2016.

Hm, a da krenemo od uzroka. Zašto muž vara svoju ženu s drugom ženom? Zato što mu zakonita stalno brunda, nikad joj dosta novaca, uvijek je njezina zadnja, uvijek ima migrene, mama joj je važnija od muža, uvijek je jadnik kriv za sve od postanka svijeta do danas, uvijek susjed ima večega od njegovog i slično. I što da tu radiš? Odeš kod nekog tko te razumije i čak nakon toga zaključiš da jedna gadna greška u životu ne mora značiti da si uvijek ti grešan.

DU
Deleted user
10:32 12.04.2016.

A za žene to ne vrijedi? Neću ni gledati video čim se krene pisati o tome isključivo u muškom rodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije