Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji te vodi u Aquarius na koncert grupe Boa!

Boa
PR
Autor
PR članak
07.05.2012.
u 13:30

Prvih deset dana prodaje dugoočekivanog izdanja legendarne Boe zaokružit će i koncert u zagrebačkom klubu Aquarius, u petak 18.svibnja

Novi, sedmi po redu studijski album Boe napokon je u prodaji, možete ga kupiti u dućanima diljem Hrvatske, a sadrži 10 novih pjesama i bonus pjesmu „Imala je mraz u ustima“ u radio verziji.

Strpljenje svih fanova se isplatilo jer sudeći po prvim osvrtima i dojmovima dosad izdanih singlova, novi album će zasigurno opravdati očekivanja mnogobrojnih dosadašnjih obožavatelja, ali i očarati mnoge nove.

Album VII (SEDAM) najavila su čak tri singla: „Pijavice“, „Fake“ i tek nedavno izdani singl „Imala je mraz u ustima“ koju autorski i aranžerski potpisuju članovi banda Mladen Puljiz, Slavko Remenarić i Mladen Malek.

VII (Sedam) nam donosi autentični Boin zvuk zbog kojeg i danas neumorno stvaraju, a koji ih je svrstao u vrh regionalne art-rock scene.
Donosimo i popis pjesama:
1.      Pijavice
2.      Nevidljivi
3.      Fake
4.      Crni put
5.      Zlatna groznica
6.      Tajne
7.      Imala je mraz u ustima
8.      Dublje značenje
9.      Lavina
10.  Proba
Bonus: Imala je mraz u ustima, radio verzija

Podsjećamo da će Boa održati čak dva koncerta u tjedan dana i to u Rijeci u Stereo dvorani, u subotu 12.05.2012, a u zagrebačkom Aquariusu nastupit će u petak 18. svibnja 2012. godine s početkom u 21h!
 
Ulaznice za riječki koncert možete kupiti u Tunelu i Dallas music Shopu u Rijeci po pretprodajnoj cijeni od 40 kn.
Cijena ulaznice na ulazu u klub: 50 kn, a ulaznice za zagrebački koncert možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima
ili putem www.eventim.hr po pretprodajnoj cijeni od 50 kn. Cijena ulaznice na ulazu u klub: 60 kn
 
Sve o najavama, događanjima, koncertnim i ostalim aktivnostima Boe možete saznati na: službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici ili http://booking.menart.hr/

Vecernji.hr daruje

Ako želite na koncert, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi
Boa

Želite prijaviti greške?