Anamarija Brkić

Nova kolekcija Anamarije Brkić savršen je uvod u proljetne dane

A\'MArie (1)
Foto: Mladen ŠarIć
1/10
06.04.2012.
u 11:28

Prepoznatljiv rukopis satkan od asimetričnih krojeva, minimalističke estetike i voluminozne siluete dizajnerice A'marie ovog proljeća doista je procvjetao!

Dizajnerica Anamarija Brkić u novoj fazi svog razvoja donosi sasvim novu svježinu – kreativnu i razigranu, inspiriranu vedrim, toplim i romantičnim emocijama.

Kolekcija A'marie za proljeće i ljeto ove godine predstavlja obogaćenu kolorističku paletu pa umjesto detalja u bojama odjednom možemo vidjeti veći dio kreacija u potpunosti izrađenih od ljubičaste, zelene i plave svile. Anamarija se igrala i uzorcima – batikom inspiriranim sjevernoafričkim kulturama, zatim tkaninama izvezenim od šarenih konaca i jednobojnim šljokicama.

Slojevitost i asimetričnost po kojoj je ova domaća dizajnerica poznata i dalje su ključni elementi nove kolekcije, a potpuna su novost meke, poluprozirne čipkaste tkanine koje zrače vintage chicom.

Kolekciju prati i prigodni dodaci – remenje, nakit i naočale koje A'marie izrađuje u suradnji s Ghetaldusom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije