Izaberite svoju

Ovo su najljepše haljine za romantično Valentinovo

Kolaž haljine
06.02.2015.
u 13:52

Potražite novu miljenicu kod hrvatskih dizajnera

Jedna ste od onih romantičnih duša koja mjesecima unaprijed priprema nešto posebno za Valentinovo?

Jednostavno si ne možete pomoći i taj dan mora biti romantičniji u godini za vas i vašu polovicu? Imate rezerviranu večeru u omiljenom restoranu, poklon čeka već jedno poduže vrijeme skriven u ormaru i nedostaje vam još samo prava haljina da zablistate?

U pomoć dolaze poznati hrvatski dizajneri i njihove neodoljive kreacije iz aktualne sezone uz pomoću kojih ćete definitivno biti apsolutna kraljica večeri. Birajte između neodoljivo romantične haljine s potpisom Aleksandre Dojčinović, upečatljivih modela iz radionice Roberta Severa i dvojca eNVy room, šarmantne haljinice dizajnerskog dvojca ELFS ili klasike koju možete pronaći kod Martine Felje.

Posebno ćete izgledati u divnoj haljini mlade dizajnerice Ane Bogdan i u nevjerojatno ženstvenom kroju Zorana Aragovića, a neodoljivo chic u žutoj haljini koja vas čeka u ateljeu Kristine Burje.

Nešto ležerniji modeli čekaju vas kod mlade Splićanke Katarine Smolić, zanimljiva igra bojama kod Ane Jagić, a savršeno krojena crna haljina kod dvojca Coded Edge.

​Lei Lou by Alex Dojčinović (1.699 kuna)

Foto: Alex Dojčinović

ELFS (600 kuna)

Martina Felja (1.500 kuna)

Foto: Martina Felja

Ana Bogdan (800 kuna)

Foto: Ana Bogdan

Sve haljine pogledajte na portalu Fashion.hr

>>Obnovite svoju proljetnu garderobu ovim komadima

>>5 modnih klasika u koje se isplati investirati

Komentara 2

PA
Paton
16:07 06.02.2015.

meni moj dizajner iz pariza sugerira samo kaput devine dlake sa ispod crvenim grudnjakom i neparnim gaćama

RI
RI813
20:27 06.02.2015.

ko može može ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije