naljutila kćer

Potrošila je oko 400 tisuća kuna da izgleda poput svoje kćeri

Janet i Jane, majka htjela izgledati poput svoje kćeri
Foto: Facebook
23.03.2016.
u 08:10

Operacija grudi, zatezanje lica botoksom i filerima te operacija nosa zahvati su kojima se podvrgnula, a i smršavjela je oko 13 kilograma kako bi bila istog konfekcijskog broja kao i njezina kći

Janet Horrocks, 57-godišnjakinja je koja se 2001. godine podvrgnula dvjema estetskim operacijama kako bi što više nalikovala svojoj 35-godišnjoj kćeri Jane Cunliffe. 

Operacija grudi, zatezanje lica botoksom i filerima te operacija nosa zahvati su kojima se podvrgnula, a i smršavjela je oko 13 kilograma kako bi bila istog konfekcijskog broja kao i njezina kći. 

Ova 57-godišnja majka nije tu stala. Išla je na iscrtavanje obrva trajnim make-upom, na kosu je stavila ekstenzije i postala plavuša poput svoje kćeri. 

Na ove je promjene izgleda potrošila 40 tisuća funti ( nešto manje od 400 tisuća kuna), a majka i kći imaju i istu pasminu za kućnog ljubimca. 

– Htjela sam izgledati poput svoje kćeri jer je prekrasna, ja sam je rodila i zaista sam željela izgledati poput nje. Morala sam se zbog toga malo poigrati sa svojim tijelom i licem da izgledam mlađe – rekla je Janet, piše Metro.

No, ove postupke svoje majke kćer Jane nije dočekala s oduševljenjem. 

– Bojala sam se da će majka izgledati mlađe od mene. Nije u redu da majka izgleda mlađe od svoje kćeri, ukrala mi je mladost – ispričala je Jane. 

Nakon što su ih ljudi počeli smatrati sestrama, Jane je prestala pojavljivati se u javnosti s majkom jer, tvrdi, njezino samopoštovanje je bilo uništeno. S vremenom je ponovno postala bliska s majkom, ali i dalje je ostala osoba koja se jako protivi estetskim zahvatima u svrhu pomlađivanja. 

– Ja ću ostarjeti dostojanstveno, u skladu sa svojim godinama – zaključila je Jane. 

>>Mlade Hrvatice u dvadesetima i tridesetima najviše se boje...

Komentara 5

DU
Deleted user
16:05 23.03.2016.

a morti se zet zabuni......?

DU
Deleted user
11:46 23.03.2016.

Linda nam stišće minuse. :)

Avatar KalebJosua
KalebJosua
09:14 23.03.2016.

Svjetla buducnost je pred ovakvim zenama jer su zavidnih intelektualnih dosega , kao novinar(ka) koji ovo objavljuje. Bas me potice na osmisljavanje zivota!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije