Brinite na vrijeme

Trudnice, ovo je potrebno za razvoj bebinog mozga i očiju

trudnoća,trudnica
Foto: Thinkstock
25.03.2014.
u 16:30

Koristite preparate u čijem sastavu se nalazi ulje šipka, pšeničnih klica i badema, te provodite ovaj režim njege sve do porođaja

Svim ljudima potrebne su esencijalne masne kiseline, a za vrijeme trudnoće ove tvari neophodne su za izgradnju bebinog mozga i očiju.

To znači da je tijekom drugog stanja razina ovih tvari u organizmu najniža, i to u trenutku kada je i koža izložena najvećim promjenama.

Zato je potrebno da uključite dosta esencijalnih masnih kiselina u svoju prehranu, kao i da koristite preparate za njegu kože koji ih sadrže.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Koristite preparate u čijem sastavu se nalazi ulje šipka, pšeničnih klica i badema, te provodite ovaj režim njege sve do porođaja. I znajte, ako dojite, svakodnevno gubite između 50 i 80 g masnih kiselina.

>>Super mama: Mnogi mi se čude, ali lakše mi je biti mama u 40. nego kad sam bila mlada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?