RAKITIĆU 90 MINUTA

Luis Suarez zabio 300. pogodak karijere u novoj pobjedi Barcelone

Luis Suarez
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
31.10.2015.
u 22:19

Završilo je 2:0 i Barca je sad na 24 boda i dijeli vrh s Real Madridom

Nogometaši Barcelone upisali su novu pobjedu, u desetom kolu Primere slavili su kod Getafea 2:0 i bodovno se izjednačili s madridskim Realom, ali uz 24 boda ima i gol razliku 24:4 te je bolji od Barcinih 22:12.

Dobre su ovo vijesti za Luisa Enriquea jer svaka pobjeda bez ozlijeđenog Lionela Messija iznimno je važna za samopouzdanje momčadi, koje bi moglo biti na vrhuncu kad se Argentinac vrati i podigne dodatno nivo igre.

Ono što će im trebati od Messija jesu golovi, to im baš ne ide najbolje. Ponovno su imali cijeli niz prilika, a zabili na kraju dva gola. Mogli su mnogo više jer uz 73 posto lopte u nogama i 11 udaraca po golu, svakako je još pokoja lopta mogla završiti u mreži. No bodovi se pamte i to je najbitnije jer Getafe nije slab protivnik na svom terenu, imali su jedan poraz u četiri susreta (Granada, 1:2).

Trener Enrique zato je malo brinuo, no kad je Suarez zabio u 37. minuti sve je bilo lakše. Uz to, bio je to 300. pogodak u karijeri za Urugvajca, što mu donosi novi razloga za slavlje. Još je i Neymar zabio u 58. za konačnih 2:0 te potvrdio odličnu formu. Također, sve navijače i one u samoj momčadi može radovati činjenica da je oba puta asistirao Sergio Roberto, koji u momčadi igra sve bitniju ulogu.

Što se našeg Ivana Rakitića tiče, igrao je svih 90 minuta susreta.

>> Real rutinski slavio protiv Las Palmasa, Modrić igrao prvo poluvrijeme, Kovačić na klupi

Komentara 1

KO
kodifan
04:54 01.11.2015.

uuuuuuu aaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije