BUNDESLIGA

Bayern uvjerljiv kod Augsburga, Borussia opet izgubila

Manchester City - Bayern
Reuters/Pixsell
13.12.2014.
u 17:59

Borussia je bila bolja, ali nije iskoristila svoje šanse, dok je za Herthu zabio Schieber (40.).

Aktualni prvak Njemačke Bayern München uvjerljivo je slavio kod Augsburga u 15. kolu Bundeslige. Bavarski je stroj slavio 4:0 uz dva gola Robbena (59. i 71.). U strijelce su se još upisali Benatia (58.) i Lewandowski (68.). Statistiku utakmice pogledajte ovdje.

No, zato je novi poraz upisala Borussia Dortmund kojoj ove sezone ide katastrofalno u prvenstvu. Žuto-crni su s 1:0 izgubili na gostovanju kod Herthe. Borussia je bila bolja, ali nije iskoristila svoje šanse, dok je za Herthu zabio Schieber (40.). Statistiku utakmice pogledajte ovdje.

Borussiji je to bip već deveti poraz i sada je 16. momčad lige.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije