Kazna zbog prigovaranja

Ancelotti večeras vodi posljednju utakmicu sezone? Suspendiran je do kraja prvenstva

Ronaldo, Ancelotti
UESyndication/PIXSELL
13.05.2015.
u 14:46

Talijanski strateg nakon utakmice protiv Valencije imao je puno prigovora na suđenje, a prijavio ga je sudac Clos Gomez.

Disciplinska komisija Španjolskog nogometnog saveza kaznila je Carla Ancelottija, trenera Reala, s dvije utakmice suspenzije. Talijanski strateg nakon utakmice protiv Valencije imao je puno prigovora na suđenje, a prijavio ga je sudac Clos Gomez.

On je naveo da ga je Ancelotti pratio po travnjaku nakon susreta i prigovarao te mu ironično pljeskao, a istu stvar radio je i u tunelu ispred svlačionice.

Prema tome Ancelotti do kraja sezone neće voditi Real u prvenstvu jer upravo su dva kola ostala do kraja, a ako večeras ispadne od Juventusa, taj će mu susret biti posljednji ove sezone.

>>Ancelotti: Baleovom menadžeru bilo bi bolje da šuti!

Komentara 1

Avatar acivij
acivij
19:22 13.05.2015.

"a ako večeras ispadne od Juventusa, taj će mu susret biti posljednji ove sezone." ..................................... Ispadne li večeras biti će mu to posljednja utakmica na klupi Reala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije