UEFA ODLUČILA

Dado Pršo dobio status legende, pogledajte zbog čega!

Dado Pršo
Foto: Press Association/Press Association/PIXSELL
1/2
12.02.2015.
u 18:53

– Bio je to rođendan za pamćenje – piše na Uefinim stranicama.

Liga prvaka sljedeći se tjedan nastavlja utakmicama osmine finala pa je UEFA odlučila podsjetiti nas na legendarne trenutke tog natjecanja, među kojima je i nevjerojatna večer Dade Prše!

Tijekom utakmice po skupinama, na svoj je 29. rođendan 5. studenoga 2003. godine Pršo zabio četiri pogotka Deportivu u utakmici koju je Monaco dobio čak s rezultatom 8:3.

– Bio je to rođendan za pamćenje – piše na Uefinim stranicama.

Uistinu je ta večer bila za pamćenje, kao i cijela ta sezona jer Monaco je dogurao do finala Lige prvaka, gdje ih je zaustavio Mourinhov Porto (3:0).

>> Pršo protiv Henryja, Trezegueta... za Monacovu momčad svih vremena

Komentara 8

BA
balic
19:38 12.02.2015.

Dado Prso jes legenda i ostat ce legenda naseg nogometa.. Da je vise takvih Dada kod nas kao sto je on,covjek na mjestu ..

SV
svitilnik
21:22 12.02.2015.

Hvala ti Dado za sve. Za sve radosti a ponos. Pokazao si se velikim čovjekom u teškim vremenima. Da imamo više takvih ljudi kao što si ti gdje bi nam bio kraj

Avatar prava hrvatina_
prava hrvatina_
21:01 13.02.2015.

Odličan igrač koji je zavio u crno naše slovenske navijače na kvalifikacijskoj utakmici u Ljubljani onda još na starom stadionu Bežigrad..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije