Velika pobjeda

Dinamovci: Igrali smo sjajno, ovakvi bi bili konkurentni i u Europi

Dinamo - Rijeka
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
06.12.2014.
u 18:20

- Ne bih rekao da je prvenstvo gotovo, pa Rijeka je kvalitetna pa i dalje moramo biti oprezni i igrati ovako dobro – kazao je Arijan Ademi

Dosta je vremena trebalo da se napokon iz svoje maksimirske svlačionice igrači kućama upute sa smiješkom. Očito im je jako bilo stalo da pobijede Rijeku, pa su se tako jako veselili svakom pogotku. Uostalom, o dobroj atmoferi govori i potez Ognjena Vukojevića koji je s tribine gledao susret. No, iako je ispao prekobrojan, nakon utakmice je otišao u svlačionicu i čestitao suigrača, pa došao i u trenersku sobu i njima čestitao. Imao je i na čemu.

- Ne bih rekao da je prvenstvo gotovo, pa Rijeka je kvalitetna pa i dalje moramo biti oprezni i igrati ovako dobro – kazao je Arijan Ademi i pokušao odgovoriti na pitanje zašto plavi u Europi ne mogu ništa, a onda dobiju Rijeku koja je odlična u Europi?

- Hm, sad smo odigrali pravu utakmicu, agresivno, kad smo takvi onda možemo i u Europi igrati ravnopravno.

Ademi je golom otključao Rijeku i to ljevicom.

- Eto, ušla je, šteta što nije i ona glavom.

Sjajnu partiju, s dvije asistencije i sijaset oduzetih lopti, prikazao je Domagoj Antolić.

- Dobri smo bili, agresivni, pa smo uspjeli uzimati te 'druge' lopte. Kad smo zabili drugi gol sve je bilo lakše. A i na poluvremenu nam je trener rekao da dodatno stisnemo gas. Znam da je sad čudno kad se vidi kako smo izgledali protiv Rijeke, a kako je bilo protiv Astre. Sad mi je još više žao tih naših slabih partija, jer smo protiv jake Rijeke pokazali da možemo, baš šteta što smo u tim nekim utakmicama podbacili. Sad je prilika da odigramo dobru utakmicu sa Celticom – zaključio je Antolić, a slično je poželio i Henriquez:

- Sad ovakvu utakmicu treba odigrati i protiv Celtica da polusezonu završimo pobjednički.

>>Dinamova 'trica' u derbiju: Plavi pogađali, a Riječani se ispromašivali

Komentara 24

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
18:44 06.12.2014.

Samo je nebo iznad nas a i ono je plavo ...............volim te Dinamoooooo!

KL
kajima.lima.92
20:07 06.12.2014.

Danas je Dinamo odigrao kolosalno. Za svaku pohvalu a dalmusi koji se vesele porazu od Astre i Salzburga nek se zamisle-dal je Hajduk bolji od Dile Gori.

DU
Duck7
18:41 06.12.2014.

Dinamo dobio Lokomotiva vodi, opet krade Mamic svi na rivu kontra sili :p

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije