Talijanska liga

Kovačić asistirao za pobjednički pogodak Intera protiv Lazia

Inter
Reuters/PIXSELL
10.05.2015.
u 23:07

Inter je u Rimu slavio protiv Lazija (2:1). Od 61. su minute igrali s dva igrača više (Mauricio 24. i Marchetti 61.), a Icardi nije iskoristio jedanaesterac u 64.

Mato Jajalo upisao je asistenciju u 35. kolu Serie A, no njegov je Palermo izgubio od Atalante 2:3. Loša je to vijest i za Čopov Cagliari, kojem je Atalanta s ovom pobjedom pobjegla na vjerojatno nedostižnih osam bodova.

Među asistente se upisao i Ivan Strinić čiji je Napoli remizirao kod Parme (2:2). Strinić je dodao Mertensu u 72. za 2:2.

Inter je u Rimu slavio protiv Lazija (2:1). Od 61. su minute igrali s dva igrača više (Mauricio 24. i Marchetti 61.), a Icardi nije iskoristio jedanaesterac u 64. Mateo Kovačić asistirao je za pobjednički gol Hernanesu u 84. minuti. Marcelo Brozović ušao je u 90. minuti.

>>Lovrenu 90 minuta u remiju Chelseaja i Liverpoola, Gerrardu pljesak Stamford Bridgea

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije