Negativni komentari

Lionel Messi šokirao svijet novom tetovažom!

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
09.11.2016.
u 12:08

Argentinac se trenutačno nalazi na okupljanju reprezentacije, Argentinu već za dva dana očekuje utakmica protiv najvećeg rivala Brazila

Lionel Messi, jedan od najboljih nogometaša svijeta, u posljednje vrijeme šokira svijet svojim promjena. Prvo se pojavio s novom frizurom i bojom kose, što je mnoge iznenadilo, a sada je na red došla i tetovaža.

Na lijevoj nozi staru je tetovažu prekrio novom. Na mjestu gdje su prije stajala krila, cvijeće, nogometna lopta i mač, sada se nalazi  'broj 10', dvije ruke i ime njegova sina Thiaga. No, problem je u tome što to izgleda kao jedna velika crna mrlja.

Zbog toga je na društvenim mrežama dobio puno negativnih komentara, navijači su šokirani i nimalo im se ne sviđa.

Argentinac se trenutačno nalazi na okupljanju reprezentacije, Argentinu već za dva dana očekuje utakmica protiv najvećeg rivala Brazila. Zanimljivo je da je putovao s Brazilcem Neymarom koji ga je u Južnu Ameriku poveo privatnim zrakoplovom.

>>Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku!

Komentara 9

SA
satar
15:22 09.11.2016.

ja uopće nisam šokiran,igrači sve više liče na hodajuće postere!!

UM
umrojuce
07:07 10.11.2016.

Ovi novinari mi vise idu na churach...koji svijet je on sokirao svojom tetovazom? Ovakovi naslovi nemaju veze sa ozbiljnim novinarstvom, ovo gore od zutila

MI
Mingan
23:03 09.11.2016.

Još uvijek najbolji nogometaš na svijetu ! Blajh mu baš nije trebao ali možda je neka zafrkancija. Neka radi sa svojim tijelom što hoće. Jalni i ovi kojima je Christiana bolja - držite se heklanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije