veliko priznanje

Kakva čast! Luka Modrić 'dotukao' sve zvijezde Reala, pa čak i Cristiana Ronalda!

Luka Modrić, Cristiano Ronaldo
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
15.05.2015.
u 11:27

Kada su u pitanju pojačanja, najviše glasova dobio je David de Gea, a mnogi žele povratak Casemira s posudbe. Visoko kotiraju i Pogba te Verratti.

Nakon ispadanja Reala od Juventusa u polufinalu Lige prvaka, španjolska Marca napravila je veliku anketu u kojem je rezimirana cijela sezona madridskog kluba. U setu pitanja o Realu i njegovim igračima, a na koja je odgovaralo 170 tisuća ljudi, većinom navijača 'kraljevskog kluba', najbolje je prošao hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Marca je objavila popis svih igrača, a uz to postavila pitanje trebaju li ostati u klubu i sljedeće sezone. Pobjednik je bio naš Luka kojem navijači najviše vjeruju pa je tako u anketi dobio 92 posto glasova!  Najbliže našem veznjaku došli su James Rodriguez i Toni Kroos za koje 91.2 posto ljudi smatra da trebaju ostati. 

Zanimljivo, čak 30 posto glasača želi odlazak Cristiana Ronalda, a polovica njih željela bi vidjeti Garetha Balea na izlaznim vratima. Najgore su prošli Arbeloa, Coentrao, Khedira, Illarramendi i Lucas.

A kada su u pitanju pojačanja, najviše glasova dobio je David de Gea, a mnogi žele povratak Casemira s posudbe. Visoko kotiraju i Pogba te Verratti.

>>Ovo je novi luksuzni dom Luke Modrića

>>'Real će prodati Balea! Pa u dvije godine nije naučio jezik, niti se prilagodio'

>>'Nije istina da je Cristiano Ronaldo donirao novac djeci Nepala'

Komentara 42

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
12:17 15.05.2015.

EUJanez.....svaka čast,odličan komentar i posve u skladu s tvojom inteligencijom!

Avatar nula
nula
13:26 15.05.2015.

Luka je covjek bez imalo zloce u sebi i istovremeno fantastican igrac . Nemas razloga da ga mrzis . ( osim sto nekima smeta sto je Hrvat )

DI
dinamojavolim1
12:18 15.05.2015.

toni kroos i james??necu reci da su losi ali po mom misljenju nisu ni blizu koliko kostaju pa suarez je bio jeftiniji od jamesa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije