HAJDUK BEZ JEDANAESTERCA

Mateo Beusan: Igrač Lokomotive namjerno je igrao rukom, nije mi jasno kako suci to nisu vidjeli

Pejin Hajduk
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/8
22.02.2016.
u 22:22

- Moje mišljenje je da su suci prestrašeni. Osjećaju veliku odgovornost - rekao je Beusan.

Sudački stručnjak Mateo Beusan komentirao je suđenje Tihomira Pejina na subotnjoj utakmici Lokomotive i Hajduka u Kranjčevićevoj nakon čega su vuku repovi.

- Dojam loš, katastrofalan - ocijenio je Beusan u HTV-ovoj emisiji Stadion.

Najsporniji trenutak u Kranjčevićevoj dogodio se u sudačkoj nadoknadi kada je Lokomotivin Borna Barišić igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a glavni sudac utakmice Tihomir Pejin je pokazao da se igra dalje.

- Neću otkriti toplu vodu. Nije mi jasno da pomoćnik nije signalizirao da je igrač Lokomotive namjerno igrao rukom. Dodatni sudac je imao idealnu poziciju da vidi situaciju.

U Kranjčevićevoj je bilo šest sudaca. Kako je moguće da ni jedan od njih nije vidio igranje rukom?

- Moje mišljenje je da su suci prestrašeni. Osjećaju veliku odgovornost - rekao je Beusan i dodao:

- Da je dosuđen kazneni udarac, ne bi se pričalo o suđenju. 

Beusan je u analizi suđenja ustvrdio da je Jerko Leko zbog grubog prekršaja trebao dobiti još jedan žuti, odnosno crveni karton. Također, smatra da je Franko Andrijašević dva puta igrao rukom zbog čega je i on trebao dobiti dva žuta, no prošao je bez opomene.

Svoj komentar je dao i Joško Jeličić, nekadašnji igrač Hajduka i Dinama.

- Činjenica je da su Hajduk i Split šikanirani od strane HNS-a, sudačke organizacije... No, to ne daje za pravo čelniku Hajduka (Marinu Brbiću op.a.) da nakon svake utakmice uzme svjetla pozornice - rekao je Jeličić.

>> Je li sudac Pejin trebao svirati jedanaesterac za Hajduk?

Komentara 29

DU
Deleted user
22:48 22.02.2016.

sva istina stala u recenici : "Da je dosuđen kazneni udarac, ne bi se pričalo o suđenju" tako je bilo u prvoj ovogodisnjoj utakmici, ako sudac sudi u korist hajduka, nikom nista, greske se dogadjaju, a ako je kontra hajduka, svi mediji tada krenu u paljbu u istom smjeru, namjestanje, prijetnje, mafija itd. , molim samo novinare da budu objektivni i nista vise, istim naocalima gledati sudacke pogreske ili su svi potkupljeni ili su svi obicni ljudi koji grijese.

TO
tomo300ac
22:54 22.02.2016.

Pokrali su Lokose u Kranjčevičevoj na ljeto, gol iz ofsajda i nesviran čisti penal za Lokose u 90-oj minuti. Također i u Splitu kada je Kalinić blizu centra igrališta nasrnuo na Doležala i dobio samo žuti. A sad kmeče o nekakvoj ruci. Otkuda im obraz'

BU
buljanzeljko453
22:40 22.02.2016.

Sto nisi novinacicu do kraja citiro gospodu;: hajduk je na krivom putu, jer suci ce uvjek grijesit kao I u korist hajduka, a za ovaj ocajni hajduk nisu suci krivi gledamo i mi htv. .svi su bili slozni u emisijiemisiji Stadion. .itd. .itd. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije