dogovor pri kraju

Osijekov lijevi bek Aleksić pred odlaskom u srbijanskog prvoligaša

ivan aleksić
Sanjin Strukić/PIXSELL
03.08.2014.
u 20:22

Aleksić bi u Jagodini trebao zamijeniti mladog reprezentativca Srbije Aleksandra Filipovića koji je pred odlaskom u Fulham.

Lijevi bek Osijeka, Ivan Aleksić (21), u pregovorima je oko prelaska u srbijanskog prvoligaša Jagodinu, piše B92.

- Razgovaram s partnerima i mislim da smo pri kraju dogovora oko dolaska Aleksića u Jagodinu. Želja igrača postoji i nadam se da ćemo već u ponedjeljak dogovoriti ostale detalje transfera, tako da možemo očekivati pojačanje našim u redovima - rekao je predsjednik Jagodine Goran Milovanović.

Aleksić bi u Jagodini trebao zamijeniti mladog reprezentativca Srbije Aleksandra Filipovića koji je pred odlaskom u Fulham.

U tri sezone na Gradskom vrtu skupio je 31 nastup, a za Hrvatsku je nastupio na Europskom prvenstvu U-19 2012. te Svjetskom prvenstvu U-20 godinu poslije.

>>Evo kako u praksi izgleda rad Arbitražnog suda HNS-a

Komentara 3

KA
kajinx
21:00 03.08.2014.

...pred odlaskom u srbijanskog prvoligaša. Jedinica iz Hrvatskog jezika.

AN
Andreeejjj
00:58 04.08.2014.

Pa u Osijeku neče dečko dobiti ni za kiflu...sretno u bogatijem klubu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije