PREVIŠE SEBIČAN

Pogledajte kako je Bale razljutio Ronalda, 'pale' su i psovke

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
11.01.2015.
u 10:00

Nije to prvi put Baleu, sebičan je bio u porazu od Valencije u nekoliko navrata.

Real Madrid je pobijedio po prvi put ove godine, a "žrtva" je bio Espanyol, ispraćen s tri komada u mreži i bez da su barem uspjeli postići pritom počasni pogodak 'kraljevima'. No pobjedu je zasjenilo sve veće izražavanje nezadovoljstva Cristiana Ronalda prema Garethu Baleu.

Velšanin je zabio pogodak za 2:0 nakon prekrasno izvedenog slobodnog udarca, ali je dobio zvižduke s tribina jer je nakon jedne kontre odlučio sve završiti sam, a imao je Ronalda samog na drugoj vratnici. To je natjeralo Portugalca da počne vikati i psovati, a jasno je na koga se to odnosilo.

I nije to prvi put Baleu, sebičan je bio u porazu od Valencije u nekoliko navrata i označen je kao ključni krivac što Real nije stigao barem do boda na tom gostovanju.

Stoga će si morati razmisliti o cijeloj situaciji jer ljuti suigrače, ljuti navijače, ali i trenera Carla Ancelottija koji je izjavio da će svakom sebičnom igraču stati na kraj.

>> Real svladao Espanyol, pogledajte kakav gol je zabio Bale

Komentara 3

CA
carpediem
10:17 11.01.2015.

Sjetimo se gol Mandzukica 1:0 protiv srbije, dosta slicna situacija kao ova ali Mandzukic nije trco pored Subotica vec je Subotica pustio jedan korak ispred sebe zato je Olicu bilo lagano dodati Mandzukice slicno je i ovdje jer Ronaldo je trebao jedan korak zastat onda bi Baleu bilo lakse njemu dodati ovako je bilo vjerojatno da obranbeni igrac prisjece loptu tako da Ronaldo treba prvo pogledati na sebe pa onda ako ima opravdanje psovati.

DI
dinamojavolim1
15:43 11.01.2015.

kao prvo mogao mu je dodati a kao drugo baleu je fuckao cijeli stadion jer mu ovo nije prvi put...proslo kolo se ista stvar desila

Avatar Hazl113
Hazl113
10:29 11.01.2015.

Znači Messi ostaje jedini koji je dao u svim utakmicama Španjolskog prvenstava u istoj sezoni bar jedan gol. Nedohvatljivo, zar ne Ronaldo. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije