Odmah oduševio

Pogledajte majstoriju Lewandowskog na treningu Bayerna

Robert Lewandowski
Reuters (Ilustracija)
12.07.2014.
u 15:50

I dok su mnogi igrači Bayerna još uvijek na Svjetskom prvenstvu, a neki čak i na odmoru, Lewandowski se već priključio treninzima i odmah oduševio

Robert Lewandowski prije nekoliko dana predstavljen je u svom novom klubu - Bayernu. Poljski nogometaš zamijenio je Marija Mandžukića, a u bavarskom klubu naslijedio je i njegovu devetku. 

I dok su mnogi igrači Bayerna još uvijek na Svjetskom prvenstvu, a neki čak i na odmoru, Lewandowski se već priključio treninzima i odmah oduševio. Poljak je zabio odličan pogodak i pokazao da će biti dobro pojačanje...

>>Mandžukić će biti važan za naš stil igre, moramo izvući najbolje od njega

Komentara 6

BU
Bubalamala
18:57 12.07.2014.

Levandovski je igracina i golgeter a jak je u produrima,podsjeca na Mesija. Bayern je snjime ojacao.

AN
Andreeejjj
23:04 12.07.2014.

Lewandovski je za Mandžu mlazni zrakoplov!!!

CA
carpediem
18:33 12.07.2014.

Ma more se on na treningu koprcat ko neki zdribac ali on mora se pokazati jos bolji od Mandze jer ako istu klasu pokaze onda Guardiola nista nije pojacao Bayern a ovdje on nece pucat Penale niti ce Robben i Ribery igrati samo na njega kao u BVB sto se skorom ( 95%) napada zavrsavalo na Lewandowskom ovdje nije tako ovdje se mora borit za loptu ovdje ga neceka nista servirano na Tanjuru i jos igrati na centru i u obrani i mora vise dati golova od Mandze pod uslovom da igra svaku Utakmicu sto nije zagarantirano da ce igrati svaku utakmicu a Guardiolina tiki-taka taktika se na ovom svjetskom prvenstvu prvi puta pokazala vec zastarjelom taktikom. Vrijeme jje prid nama pa ce mo vidjeti u svakom slucaju mora Biti bolji od Mandze u Napadu vise dati golova i bolje igrati na centru i u obrani ako to ne uspije onda se Guardiola nista nije pojacao a to Bavarci losim ocima gledaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije