SNALAŽLJIVO

Pogledajte 'ruskog Spidermana' kako bježi redarima i skače na tribinu

Lokomotiv
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
23.10.2015.
u 13:49

Utrčao je na travnjak, redari ga nisu uspjeli stići, pa je došao do ograde na drugoj tribini sa svojim navijačima i prešao je na dojmljiv način.

Moskovski Lokomotiv i turski Bešiktaš odigrali su 1:1 u trećem kolu Europske lige, ali vijest dana svakako je navijač koji se na maestralan način othrvao redarima i potom na iznimno snalažljiv način vratio na navijačku tribinu.

Utrčao je na travnjak, redari ga nisu uspjeli stići, pa je došao do ograde na drugoj tribini sa svojim navijačima i prešao je na dojmljiv način. Nitko ga nije uspio zaustaviti, ali činilo se da će zato to uspjeti visoka ograda.

No nije ni to bila dovoljna prepreka. Ugledao je mali krov između tribine i ograde, došao do njega, ali kad je pokušao prekoračiti, shvatio je da udaljenost ipak nije tako mala kako se možda činila na prvi pogled.

Brzo se snašao i u toj situaciji, odmotao je šal Lokomotiva, dobacio ga navijačima na tribini i upotrijebio ga kao konop kojim će se dobaciti na drugu stranu. Ne treba napominjati da su mu svi pljeskali i poticali ga, a ako se otkrije njegov identitet široj ruskoj javnosti, sigurno će biti i zvijezda "na 15 minuta".

S druge strane, Vedran Ćorluka neće po dobromu pamtiti utakmicu jer je dobio izravni crveni karton. Svejedno, ruska momčad ima sedam bodova, drugi Bešiktaš ima pet, Sporting Lisabon je na četiri, a Dinamov protivnik u posljednjem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka Skenderbeu ostao je na nuli.

>> Ćorluka isključen jer se sukobio s protivnikom

Komentara 1

AN
anonimac1986
14:54 23.10.2015.

tog u americi nema,tamo su predebeli i preglupi za ovak nesto izvest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije