Suigrači

Veznjak Atletica otkrio što u svlačionici misle o Mariju Mandžukiću

Mario Mandžukić
Foto: Reuters
04.06.2015.
u 12:52

"Ostajem na Vicente Calderonu, to je ono što sam želio. Moja je budućnost vezana uz Atletico"

Sjajni mladi veznjak Atletico Madrida Saul Niguez (20) tek treba odigrati svoje najbolje partije. Ove je sezone za rojiblancose u Primeri odigrao 24 utakmice, zabio je i četiri gola, dok je u Ligi prvaka sakupio pet nastupa. U sljedećim sezonama trener Diego Simeone od njega očekuje još veći napredak, a izbornik Vicente Del Bosque pozvao ga je u reprezentaciju koju čekaju prijateljski susret s Kostarikom te utakmica kvalifikacija za EP 2016. s Bjelorusijom.

"Nisam ni znao da sam dobio poziv, iskreno, nisam to očekivao", priznao je skromni Saul i nastavio:

"Ne mogu vam opisati koliko sam sretan bio kad su mi rekli. To je nešto najbolje što mi se moglo dogoditi..."

Iako je ovo trebala biti sezona afirmacije, Saul Niguez će je pamtiti po teškoj ozljedi bubrega. Stradao je na utakmici Lige prvaka s Bayerom iz Leverkusena.

"Bio je to najgori dio ove sezone. Ali nije najgore što se tog dana dogodilo. Gore od toga je bilo to što smo izgubili", kazao je Saul i prisjetio se neugodnog udarca zbog kojeg mu je stradao bubreg:

"Strašna bol, nevjerojatna, gotovo paralizirajuća... Sljedeće čega se sjećam jest da sam se probudio omamljen anestezijom, s kateterima... Nije bilo nimalo ugodno."

Koliko u klubu vjeruju u njega govori i činjenica da su mu ponudili novi ugovor te je potpisao do ljeta 2020. godine.

"Ostajem na Vicente Calderonu, to je ono što sam želio. Moja je budućnost vezana uz Atletico", kazao je Saul Niguez i otkrio koliko se divi hrvatskom napadaču Mariju Mandžukiću.

"Mandžukić je sjajan dečko. Na terenu ostavlja srce i dušu, strašan borac. Volio bih da ostane u Atleticu...", priča Saul.

A što je još rekao Saul Niguez rekao o Mandžukiću i Atleticu, pročitajte na portalu Goal.com.

Komentara 21

AD
adokrmpot
15:59 04.06.2015.

ove koje nerviraju članci o hrvatskim nogometašima pozivam da se presele na novine gdje pišu o srpskim fudbalerima u realu i barceloni!hvala

L0
luena 01
16:44 04.06.2015.

=:-)) Kojih zavidnika i jalnika,mozete vi po Mariju pljuvat ali nikad necete biti sto je on nit ce te ikad to postici sto je on...on bez brige moze da zivi i uziva a vi sicu da brojite za kruh i mlijeko...

BL
Blender
17:51 04.06.2015.

Bravo Mando!!! Ljudina si i bas me briga za jadnike koji su stalno protiv tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije