TRENER WEST HAMA

Bilić korak do vrha: Nikad nisam bio tako ponosan!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
18.10.2015.
u 13:06

West Ham svladao Crystal Palace (3:1) i došao na četiri boda zaostatka za Cityjem. Jelavić asistirao za drugi pogodak u 88...

Slaven Bilić s West Hamom je na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice. Samo četiri boda od vodećeg Manchester Cityja. Sigurno takov što njegovi poslodavci nisu očekivali u prvoj sezoni. Gostujuća 3:1 pobjeda kod Crystal Palaca na kraju je izborena vjerojatno lakše nego je to Slaven očekivao. Carl Jenkinson je u 22. minuti zabio za vodstvo West Hama. Bio mu je to drugi pogodak u sedam utakmica ove sezone. Usporedbe radi, prije ove sezone u 69 utakmica je zabio tek jedan pogodak.

- Znao sam da će to biti teška utakmica. No, ovo je bio ogled kojemu sam se posebno radovao. Palace igra kao momčad. Oni su ono što trener od njih traži. Bio je ovo veliki ispit za nas. Ovo je za mene najponosniji trenutak zbog načina na koji smo izborili pobjedu - kazao je Slaven Bilić čija je momčad u zadnjih pet gostujućih utakmica zabila 12 pogodaka.

>> Biliću pobjeda u zadnje dvije minute, Nikica Jelavić asistirao!

Komentara 6

Avatar mister.N@
mister.N@
13:17 18.10.2015.

svaka cast slavene veliki si trener steta sta te bagra izbacila iz repke... svako dobro i puno srece :)

PA
pan-am
13:20 18.10.2015.

Bilić za predsjednika !!!

Avatar Bekrija
Bekrija
22:45 18.10.2015.

Mamićevci su naravno protiv Bilića jer je Hrvat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije