Barcin junak

Suarez udarao rukama i nogama igrače Atletica pa poručio: Pritisak je na njima

Luis Suarez
Foto: Reuters/PIXSELL
05.04.2016.
u 23:30

– Znali smo što nas čeka. Bila je to vrlo teška utakmica – poručio je Suarez.

Luis Suarez dvama pogocima donio je preokret Barceloni u susretu četvrtfinala Lige prvaka s Atleticom (2:1). No, osim pogocima, agresivni Urugvajac istaknuo se i grubostima prema suparnicima. 

Tako su kamere zabilježile trenutak kad je rukom udario Felipea Luisa, a potom i nogom Juanfrana. Sudac Felix Brich u oba navrata nije ništa vidio.

 

– Znali smo što nas čeka. Bila je to vrlo teška utakmica. Atletico nam je opasno prijetio, čak je i poveo, ali uspjeli smo se vratiti i sada je pritisak na njima – poručio je Suarez nakon utakmice.

>>Barcelona do preokreta s igračem više, Torres od junaka do tragičara

 

Komentara 7

Avatar Idler 3
Idler 3
23:52 05.04.2016.

Vrhunski igrač al trebal bi se najti s psihoterapeutom. Ni u pitanju zloća neg problem samokontrole kad je našpanan....i ni mu prvi put !!!

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
06:34 06.04.2016.

Sve je dobro dok ne pocne da grize, zubati Bill

MA
maxxxx
06:55 06.04.2016.

Ovaj Felix Brich je pravi barcin junak, a ne zubo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije