'ZATO SMO ZADNJI'

Traore optužio Kranjčara i suigrače da ne treniraju dovoljno

Niko Kranjčar
Foto: Clive Gee/Press Association/PIXSELL
07.10.2014.
u 12:15

- Trebamo iskoristiti ova dva tjedna reprezentativne stanke i raditi na fizičkoj spremi - rekao je Traore.

Queens Park Rangersi su posljednji klub u Premiershipu nakon sedam odigranih kola i imaju samo četiri boda, što ne čudi jer im je obrana druga najgora u ligi, a napad najgori. Kao razlog takvom stanju stvari Armand Traore navodi preslabo zalaganje na treninzima.

- Ako ću biti iskren, mislim da ne treniramo dovoljno žestoko. Trebamo iskoristiti ova dva tjedna reprezentativne stanke i raditi na fizičkoj spremi. Nekoliko igrača je došlo ovog ljeta i trebamo se povezati, na terenu, ali i izvan njega. Ako treba, otići i na kuglanje ili takvo što - kazao je Traore.

A u klub je preko ljeta stiglo deset igrača, među njima i Niko Kranjčar, što znači da se i njega proziva. Ipak, malo je to čudno jer nedavno je vratar Southamptona Asmir Begović rekao da Niko ima naviku ostajati nakon treninga kako bi radio na sebi.

>> Kranjčar: Razmišljao sam želim li i dalje igrati nogomet

Komentara 11

ED
europski dinamo
12:25 07.10.2014.

Traore bi na kuglanje,Kranjcar na kremsnite.

Avatar Idler 3
Idler 3
12:44 07.10.2014.

Kranjčar i mora ostajat jer je uvijek bil inertan i imal problema s agilnošću, startnošću i slično. Tehnika i udarac mu nisu upitni al za moderan nogomet u velkom klubu ima još podosta tog bez čeg se nemre igrat na vrhunskoj razini !!!

A4
alfa 4c
13:31 07.10.2014.

Radni momenat mu nije na nivou... Nikad nije ni bio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije