PRIZNAO PORAZ

Trener Skenderbeua: Dinamo je kvalitetna momčad, može proći skupinu Lige prvaka

Mirel Josa
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
26.08.2015.
u 09:04

– Dinamo je kvalitetna momčad i zaslužili su proći dalje. Mislim da u Ligi prvaka mogu napraviti velike stvari pa i proći skupinu – rekao je Mirel Josa

Trener Skenderbeua Mirel Josa nakon sinoćnjeg poraza priznao je da je Dinamo bolja momčad.

– Dinamo je kvalitetna momčad i zaslužili su proći dalje. Mislim da u Ligi prvaka mogu napraviti velike stvari pa i proći skupinu – rekao je Mirel Josa.

Albanskom predstavniku sada slijedi natjecanje u skupini Europske lige.

– Željeli smo proći dalje, ali mi je žao što nismo napravili više u ove dvije utakmice. Nadao sam se da ćemo biti opasni, ali nismo. Imali smo prilike, no nismo ih iskoristili i protivnik nas je kaznio – rekao je Josa i dodao:

– Pokušali smo sve, ali je Dinamo bio bolji. Njihov treći gol nas je dotukao.

>> Mamići u zagrljaju: Ovaj ulazak u Ligu prvaka je za pokojnog tatu

>> Dinamo veličanstvenom predstavom izborio ulazak u Ligu prvaka!

Komentara 7

SA
Sampei
10:02 26.08.2015.

dinamo sad MORA pojačati obranu, obavezno kupiti lijevog beka jer pivarić je dobar dečko i veliki borac, ali to je apsolutno nedovoljno jer će ga svaki napadač iz prve ili druge jakosne skupine prolaziti kao da ga nema. On neka igra HNL, a obavezno dovesti lijevog beka za LP! također i šimunovića prodati što prije jer je propustan da boli glava i preko njega će dinamo u LP dobiti bar 10 golova! jedino sigali je dobar i napreduje, možda šifo bude OK kad i ako se oporavi, ali treba bar još jedan kvalitetan stoper! ostale pozicije su više manje OK.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
09:57 26.08.2015.

čestitke dinamu na plasmanu u najelitnije društvo najvećih klubova evrope .. jedrimo u ligu prvaka kao svoj na svome pravi balkanski kako kaže naš sosed koji se pojede od muke

MA
Malenkost
12:51 26.08.2015.

Od dva losa nogometna kluba manje losi je prosao. Nivo je bio jad. Dinamo ne moze dalje od ovog ostvarenog. Treba biti objektivan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije