Otac male Mercy: Madonna mi ne dopušta da vidim svoju kćer

20.04.2009.
u 11:42

Otac male Mercy, djevojčice iz Malavija koju Madonna želi posvojiti, tvrdi da je slavna pjevačica "sredila" zabranu zbog koje on ne može posjetiti svoju kćer. James Kambewa tvrdi da je njegova četverogodišnja Mercy pod zaštitom Madonninih pomoćnika.

24-godišnji James ostavio je Mercynu majku kad je zatrudnjela u 18. godini godina i otad nije vidio svoju kćer. Trebao ju je vidjeti tek prošli tjedan, kad je bio dogovoren posjet u sirotištu.

Rođaci tvrde da Mercy nije u sirotištu, nego da se o njoj brinu Madonnini ljudi, i to u luksuznom odmaralištu Kumbali, gdje je Madonna odsjela dok je boravila u Malaviju.

James je, inače, svojoj kćeri poslao dirljivo pismo i sad je odlučan ne dopustiti da Mercy ode iz Malavija.
- Nemam novca i nisam utjecajan kao Madonna, ali imam nešto što ona nema, dijete je moja krv i meso - kaže otac male Mercy.
Dodaje da je siguran da Madonna njegovoj kćeri želi samo dobro, ali da u Malaviju cijene neke više vrijednosti, a ne samo novac i moć.

Inače, James, navodno, nije uopće znao da je otac, jer mu je rečeno da je dijete umrlo tijekom poroda, kada i majka. Kad je doznao da mu je djevojka trudna, osjećao se još uvijek kao dječak, a sada je odrastao i smatra da se može brinuti za četverogodišnju djevojčicu.

S druge strane, lokalne vlasti tvrde da su mislili da je James također mrtav. Iako radeći kao noćni čuvar mjesečno zarađuje iznos koji preračunat u kune iznosi tek oko 230 kuna, kaže da je spreman na bitku za skrbništvo nad djevojčicom. (NaM)


Sacha Baron Cohen ispričao se Madonni zbog ismijavanja

Sacha Baron Cohen ispričao se Madonni zbog svog posljednjeg "ispada", kad je on, odnosno Bruno, njegov alter ego, u svojoj emisiji ismijavao Madonnin pokušaj posvajanja male Afrikanke.
- Angelina ima jedno, Madonna ima jedno, sad i Bruno ima jedno. Dao sam mu tradicionalno afričko ime OJ - izjavio je Bruno, što se Madonni nije svidjelo. Kad je to čuo, Sacha Baron Cohen poslao je Madonni buket cvijeća uz ispriku.

Želite prijaviti greške?