Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hoće li kaotičan pad Kabula značiti i kraj Bidenova predsjednikovanja?

21.08.2021. u 12:14

Mediji koji su do jučer slavili američkog predsjednika Bidena kao spasioca američke demokracije, danas nesmiljeno udaraju po njemu iz svih raspoloživih oružja

Ključne riječi

Komentara 7

MA
Markovinac
13:30 21.08.2021.

Ne budite smijesni.Biden je napravio najpametniju stvar.Izjava jedne clanice vlade u afganistanu sve govori.Afganistanci su Amerikance i Europljane smatrali okupatorima i mnostvo ih je suradjivalo sa talibanima.Zasto bi Amerikanci imali svoje vojnike u zemlji koja ih ne zeli.Amerikanci su mislilii da mogu demokratizirati Afganistance ali to je nemoguce kad je vjera jaca od demokracije.Sad su dobili sto zele .Mali broj ljudi se protivi talibanskoj vlasti

LA
lak0
12:53 21.08.2021.

Gdje li je arsenal kazni za doživotnu zabranu ovog indexdžije s vulgarnim komentarima?

PG
penelope_gw1
13:39 21.08.2021.

U Americi je sasvim nebitno tko je na vlasti, Amerika ima svoj zablindirani Ustav , sto znaci da mozes mijenjati samo unutarnju politiku malo uijevo malo udesno i nema dalje, a vanjska politika ostaje uvijek ista!!! U Americi ne mozess biti nista osim Amerikanac, Amerika jeste multietnicka drzava, a li ne i multikulturna, ne znam je li kuzite razliku? Sto znaci jedan zvanicni jezik , jedna nacija/narod i svi moraju raditi u interesu Americke drzave i Americkoga naroda. Sto znaci da se u Americi moras asimilirati u njihovu tradiciju, zemlju i kulturu, u skoli ucis sve sto uci i Amerikanac, a cime se ti privatno bavis u svoje slobodno vrijeme to nikoga ne zanima. I sto automastki znaci da se Islam ne moze primiti u Americi i zato oni imaju najmanje musliamana na svijetu, 0,6% posto oni nisu privlacni muslimanima kao Europa koju islamista zaskoci i pravi drzavu u drzavi. Ameriku nikada nije interesirala islamizacija Bliskoga istoka, oni su dolje odvuceni ratom na nasim prostorima '90-ih koji se prosirio na citav Bliski istok, a to nisu njihovi ratovi, to su ratovi Njemacke/Vatikana i Rima. Zato su oni sada digli sidro i otisli kada su vidjeli se povijest ponavlja, i da ste vi izdali zapadnu civilizaciju, i nakrcali njih u milijunima u Europu, i sada ste prijetnja ne samo Europi nego i citavome svijetu zapadne civilizacije slobodnoga i suverenoga svijeta, STO ZNACI I NJIMA!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije