Jačina 4. vala ovisi o broju cijepljenih

Znanstvenici o daljnjoj borbi s koronom: Kako zaštititi one koji se ne mogu cijepiti, organizirati posao?

11.08.2021.
u 21:40

Kakvi nas scenariji čekaju pitali smo naše stručnjake dr. Sašu Sriću, pulmologa iz KBC-a Zagreb – Jordanovac, prof. dr. sc. Luku Čičin-Šaina s Helmholtz centra za infektivna istraživanja u Braunschweigu. prof. dr. sc. Peru Lučina s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i prof. dr. sc. Ivana Đikića sa Sveučilišta Goethe u Frankfurtu.

Komentara 31

Avatar Mamlazac
Mamlazac
22:14 11.08.2021.

A gdje su Miro Bulj i Raspudici, Sladoljev, Marin Miletic?

MP
miroslav.petkovic.7564
22:23 11.08.2021.

Dikic je nesto i pogodio.Ovaj Cica nista nije napravio laprda..Cica sajin je govorija protiv Sputnjika V covik pojma nema.Veceras engleski virolozi reklli da ostave politiku na stranu i da priznaju Sputnjik V pod hitno...Rusi naprvili pet cjepiva ko pola svita..Veceras prikazuju San Marino svi se skoro cjepili sa Sputnjikon nula zarazenih. Nitko masku ne nosi proslost.Ljudi radosni setaju ulican..

IM
Immanuell
23:06 11.08.2021.

Tupavost današnjeg prosječnog čovjeka je nevjerojatna. Naime, unatoč snart tehnologiji koja svijet donosi za nekoliko sekundi na dlan, prosječni čovjek je oglupio. Pokazuje se da namjera približavanja svijeta doslovno svima nije uspjela kod znatnog broja ljudi. Oni više vise na društvenim mrežama tražeći što je komšija napisao o zadnjem ručku što ga je pojeo. Ne zanimaju ih vulkani, magnetska polja, zagrijavanje oceana, politička i geografska karta svijeta . Zanimaju ih trice, bedastoće i sl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije