Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život u inozemstvu

A. Jelušić: U Švicarskoj mi najviše nedostaju more i naša kava

ANA
Nel Pavletić/Pixsell
12.01.2013.
u 14:15

– Obožavam tamošnju prirodu. A ne sviđa mi se što im se marketi zatvaraju u 18.30 pa tijekom tjedna ništa ne stignem kupiti i što su ovisni o pravilima - npr. ne možeš prati veš ili usisavati iza 9 navečer.

Prošli vikend bivša skijašica Ana Jelušić spustila se niz Sljeme prije ženske utrke Snježne kraljice, no brzo nakon toga vratila se u Švicarsku, gdje radi u Međunarodnoj skijaškoj federaciji kao koordinator za medije pri alpskim disciplinama.

Što vam se sviđa, a što ne u Švicarskoj?

– Obožavam tamošnju prirodu. A ne sviđa mi se što im se marketi zatvaraju u 18.30 pa tijekom tjedna ništa ne stignem kupiti i što su ovisni o pravilima - npr. ne možeš prati veš ili usisavati iza 9 navečer i mrvice sa stolnjaka ne možeš tresti kroz prozor jer se onda skupljaju ptice i stvaraju buku!

Kako vam se sviđa njihova hrana?

– Nažalost, ne jedem sir, što nije idealno kad živiš u državi gdje je sir nacionalno jelo. Ali našla sam alternativu, kad društvo ide ne fondue, ja se bacam na tartar.

Što vam najviše nedostaje?

– More i naša kava. Ženevsko jezero je predivno, ali nije usporedivo s našim morem pa se prošle godine u Švicarskoj nisam ni okupala.

Ključne riječi

Komentara 5

KA
Karla
17:18 12.01.2013.

Uživaj, zaslužila si!

BA
barbarosa
19:40 12.01.2013.

previse pravila????? DA! zato je svicarska svicarska a hrvatska hrvatska! lijep pozdrav iz svizarske!

YA
yan
09:52 13.01.2013.

Meni u Hrvatskoj najviše nedostaje što nije kao Švicarska.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije