Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Adam okrenuo ploču, nema lijepe riječi za Nikolinu: 'Glumi, želi slavu'

Foto: RTL
1/4
12.04.2020.
u 12:53

Naime, gledatelji nagađaju da su nakon showa u vezi završili Adam i Gordana, a u jednoj od sljedećih emisija, Adam će svojoj 'supruzi' Nikolini reći sve što mu smeta u njihovom odnosu.

Drama u showu 'Brak na prvu' gotovo je na vrhuncu, a najveće probleme u vezama definitivno imaju Gordana Marelli i Nikolina Tutić. Naime, gledatelji nagađaju da su nakon showa u vezi završili Adam i Gordana, a u jednoj od sljedećih emisija, Adam će svojoj 'supruzi' Nikolini reći sve što mu smeta u njihovom odnosu.

- Kad te pitaju nešto konkretno, ti ne želiš odgovoriti - rekao joj je, a Nikolina mu je ponovno kazala kako ga ne vidi kao svog muškarca te dodala da mu ne želi mu dati priliku.

1/11

- Kad me netko ne privlači, ne privlači me - rekla je Tutić
Adam joj je rekao da je trebala prekinuti eksperiment jer joj je ovo već drugi takav ispad, a ona mu je odgovorila da može otići ako želi. Ipak, on inzistira da odluku donese Nikolina. 

- Ona od samog početka eksperimenta nije pružila nikakvu priliku. Njoj je ovo bilo potrebno za slavu. Uopće se nije promijenila, to je bila gluma - zaključio je Adam i rekao Nikolini: 'Onda znaš odluku'.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije