U RODNOM GRADU

Adele se zaručila za jednog od najbogatijih sportskih agenata na svijetu

Adele i Rich Paul
Foto: Profimedia
1/7
27.07.2024.
u 20:00

Paul je zaprosio pjevačicu u njezinom rodnom Tottenhamu, a sretnu je vijest Adele odmah podijelila sa svojim prijateljima i obitelji

Premda se već mjesecima nagađalo kako su se vjenčali, čini se da su u četvrtak zaručili  jedna od najpopularnijih glazbenica današnjice Adele i njen partner Rich Paul, inače jedan od najbogatijih sportskih agenata NBA lige.

Paul je zaprosio pjevačicu u njezinom rodnom Tottenhamu, a sretnu je vijest Adele odmah podijelila sa svojim prijateljima i obitelji.
"Rich je planirao da prosidba bude u njezinom rodnom gradu te joj je poklonio nevjerojatan dijamantni prsten od četiri karata", kazao je izvor za Daily Mail, pa otkrio da se veliko vjenčanje može očekivati već sljedeće godine.

Inače, o njihovom braku počelo se pričati lani  jer je Adele bila na komičarskom showu Alana Carra u Los Angelesu i Alan je upitao publiku je li se netko nedavno vjenčao na što je pjevačica, kako je prepričao izvor, viknula: "jesam". Iako samu vijest kasnije nisu ni potvrdili ni demantirali, Rich je priznao tada da su u dobroj fazi veze. 

Mnogi su tada primijetili da Adele već nosi dijamantni prsten godinu dana, ali ona je demantirala da je to zaručnički prsten pa priznala da jednostavno voli vrhunski nakit. Inače, par je prvi put javno objavio svoju vezu u srpnju 2021. kada su zajedno sjedili pored terena na NBA utakmici.

Podsjetimo, Adele je najavila da se povlači iz glazbe nakon završetka glazbenog showa Weekends with Adele u Las Vegasu u studenom ove godine. "Uopće nemam nikakvih planova u vezi nove glazbe", rekla je Adele u intervjuu za njemački ZDF te dodala da želi uzeti veliku pauzu i posvetiti se drugim kreativnim stvarima. "Znaš, ja uopće ne pjevam kod kuće. Koliko je to čudno", izjavila je pjevačica.

GALERIJA: Huljić, Kutlić, Dino Jelusić... Pogledajte koje su sve slavne 'face' stigle na vjenčanje Matije Cveka

Adele i Rich Paul
1/65

Čini se kako se glazbenica zasitila svega dok je radila na ovom showu koji je započeo u studenom 2022. godine, a njezin posljednji nastup zakazan je za 23. studenog 2024. godine. U ovom intervju Adele je iskreno govorila o mnogim temama, pa tako i o svom iskustvu sa slavom, priznavši da joj nedostaje anonimni život prije nego što je postala slavna. "Ne volim biti slavna. Volim stvarati glazbu i volim to što je ljudi prihvaćaju, ali slavu ne volim. Nedostaje mi život prije slave", rekla je.

Pjevačici ovo nije prva glazbena stanka. Naime, u listopadu 2021. godine vratila se na scenu nakon nekoliko godina pauze, i to s novim singlom "Easy on Me". Tada je svijet oduševila i svojom fizičkom transformacijom. Naime, glazbena diva smršavjela je gotovo 50 kilograma. "Vježbati sam počela zbog tjeskobe, a tako sam se osjećala bolje. Nikada se nije radilo o mršavljenju, već o tome da postanem snažnija psihički. Postala sam poprilično ovisna o tome. Treniram dva ili tri puta dnevno", rekla je tada za Vogue.

Otkrila je da je neumorno vježbala, kombinirala kružne i funkcionalne treninge. Tako je radila više puta dnevno tri godine, a od početka pandemije i pojačala je treninge. Konkretno, ujutro bi dizala utege, poslijepodne pješačila brdovitim terenom ili boksala, a navečer odradila kardio trening. Ojačala je mišiće toliko da danas diže 77 kilograma utega. Motivatori su joj bili treneri poput Grega Mielea u teretani Heart & Hustle u Los Angelesu, koja je omiljena među hollywoodskim zvijezdama.

VEZANI ČLANCI: 

 

 

Međutim, u medijima su se u međuvremenu pojavile informacije da se Adele podvrgavala i raznim dijetama, među njima i onoj sirtuinskoj. Pjevačica je za Vogue to sve opovrgnula, tvrdeći da je gubitak kilograma posljedica obilnog znojenja tijekom treninga, a s obzirom na to da se puno trošila, morala je energiju redovito nadoknađivati i umjesto dva velika obroka jela je po malo cijeli dan. Adele je time ojačala samopouzdanje, osjećala se snažnije i riješila se ovisnosti – o mobitelu. 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagabria5
21:57 27.07.2024.

Fali joj vrijeme prije slave kad je imala 50 kila više, bez prebijene pare i nitko je nije ni pogledao. Šatro joj vjerujemo. I usput nisam ni sumnjao da se neće zaljubiti u poštara već slučajno u bogataša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije