popularni show

Albina Grčić nije se pojavila u finalu 'Plesa sa zvijezdama', gledatelji se pitaju što se dogodilo s pjevačicom

Foto: Instagram
1/13
30.05.2022.
u 09:44

Brojni bivši natjecatelji pojavili su se u jučerašnjoj finalnoj emisiji showa, a među njima nisu bile Albina Grčić i Vlatka Pokos.

U jučerašnjoj finalnoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' finalistima su podršku došli pružiti i neki bivši natjecatelji te neki mentori. Bodriti finaliste došli su: plus-size model Lucija Lugomer, pjevačica Domenica Žuvela, glumac Marko Petrić, televizijski novinar, urednik i DJ Matija Lovrec, slastičarka Ivana Čuljak i glumac Asim Ugljen te neki mentori poput Nike Jelić, Marka Šapine, Alana Walme, Gabriele Pilić.

Voditelji Igor Mešin i Maja Šuput bivše su kandidate ispitivali o tome tko su njihovi favoriti, kao i o dojmovima iz showa. Gledateljima je posebno za oko zapelo da se neke zvijezde nisu pojavile u finalu, a nastupale su u ovoj sezoni. "Nema Albine večeras?", "A gdje je Albina?", pitali su se neki nakon što su primijetili da među bivšim natjecateljima nije bilo pjevačice, kao ni Vlatke Pokos.

Naime, Grčić je nakon što je publika njoj dala najmanji broj glasova sve šokirala svojim priznanjem. Albina i njezin mentor Mario Ožbolt nakon što su ispali, priznali su da se nisu dobro slagali i da je sve bila gluma za kamere. 

- Zajednička je odluka bila da kažemo da se ne slažemo jer nam je bilo previše svega, bilo nam je dosta tog presinga - rekla je tad pjevačica.

- Nismo se mi nikad otvoreno posvađali, puno smo pričali, ali nekad ne treba biti konkretan problem, već ne bude ta neka energija… - zaključili su oboje tada.

VIDEO Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije

 

Komentara 2

TR
Travka
11:14 30.05.2022.

Jedina za koju sam navijao. Uglavnom što se tiče karijere, a i osobnog razvoja, samo se nadam da će ostati na pravom putu. Svako dobro Albina.

PO
pole
13:09 30.05.2022.

Velika Vlaška zvjezdetina, mala Albina, se je malo uobrazila!!! Srećce, siđi s oblaka, jadna nebila......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije