Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama

Neki od gledatelja razočarani izborom pobjednika: 'Žao mi je što sam gledala show, najbolji nisu pobijedili, sramota!'

Foto: Nova TV/Screenshot
1/16
30.05.2022.
u 07:24

Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec, Igor Barberić i Franka Batelić večeras su posljednji put podijelili svoje ocjene, a konačna odluka je ovisila o glasovima gledatelja.

Pobjednici ovogodišnje sezone Plesa sa zvijezdama su Pedro Soltz i Valentina Walme! Uz njih, superfinalisti su bili Sandi Pego i Helena Janjušević.

A finale su još izborili i Jelena Perić i Marko Mrkić te Filip Vidović i Paula Jeričević u kojem su otplesali po dva plesa. Filip i Paula izveli su tango, Pedro i Valentina zaplesali su paso doble, a samba je plesni stil koji su izabrali Sandi i Helena i Jelena i Marko. Drugi ples je slobodni stil i svaki par je odabrao ples u kojem se htio najbolje izraziti posljednji put u ovom hit showu.

Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec, Igor Barberić i Franka Batelić večeras su posljednji put podijelili svoje ocjene, a konačna odluka je ovisila o glasovima gledatelja. 

"Bravo", "Zasluženo", "Moji favoriti od početka", "Zasluženo.. Prepuno emocija, rada, talenta..", "‘Svaki plesač zna da savršena tehnika nije dovoljna. Moramo biti svjesni zašto plešemo. Za mene je ples osjećaj povezanosti’..A vi ste Pedro i Valentina učinili da uživamo u vašoj povezanosti kroz cijeli show..Bravo zaslužili ste ovu pobjedu...", "Od prve epizode sam znala da ce pobijediti!!!! Bravo Tina, Bravo Pedro", pisali su presretni gledatelji.

A iako su glasovi gledatelja odlučili da su pobjednici Pedro i Valentina, neki od gledatelja na društvenim mrežama izrazili su svoje negodovanje jer su očekivali drugačiji ishod. 

"Pobijediti je morao Filip Vidović. Jedini natjecatelj koji je bio poput pravog profesionalnog plesača od prve emisije do zadnje. Uvjerena sam bila u njegovu pobjedu od samog početka, jer to bi bila zaslužena pobjeda i zato sam jako razočarana. Vrhunski je odradio svaki ples, čak i ozlijeđen i za mene je on pobijednik", napisala je jedna gledateljica, a s njom su se složili mnogi.

Foto: Screenshot

"Navijao sam za Filipa i Paulu, žao mi je što nisu pobijedili", "Toliko sam razočarana, da mi je žao što sam uopće gledala show, više sigurno neću, sve je namješteno, najbolji nisu pobijedili, sramota", pisali su.

Foto: Screenshot

Foto: Screenshot

A neki su pak mislili da su trebali pobijediti Jelena i Marko.

"Jelena i Marko moralni pobjednici. Usporedite Pedra i Jelenu. Nemamo o čemu razgovarati", napisala je jedan, a druga gledateljica joj je kazala kako je to istina.

Foto: Screenshot

VIDEO Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije

Ključne riječi

Komentara 2

ME
MediciKM
18:47 30.05.2022.

Samo da nije pobijedila ona samodopadna Jelena. Način na koji je komentirala pobjedu Pedra "jesam ti rekla"..govori sve...Čestitke Pedru i njegovoj partnerici.

MI
Milas
09:38 30.05.2022.

Trebalo je gledati mekocu gibanja tijela. Meni se cak cinilo da je Sandi u tom posljednjem plesu imao bolju gipkost od Pedra ali ukupno gledajuci Pedro zasluzuje pobjedu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije