alter ego

Albina iznenadila promjenom imidža i oduševila pratitelje: 'Svaki put me ostaviš bez teksta'

Foto: Instagram
1/11
11.10.2022.
u 16:35

Albina je svoju dugu plavu kosu isplesala u pletenice, a ubacila je i poneki crveni pramen kako bi frizura bila upečatljivija. Novu frizuru nazvala je svojim alter egom, a pratitelji su se složili kako joj odlično pristaje.

Mlada glazbenica Albina Grčić (23) svojom ljepotom oduševljava gdje god stigne, a pratitelji jedva čekaju njezine nove fotografije, a sada ih je iznenadila promjenom imidža.

Naime, Albina je svoju dugu plavu kosu isplesala u pletenice, a ubacila je i poneki crveni pramen kako bi frizura bila upečatljivija. Novu frizuru nazvala je svojim alter egom, a pratitelji su se složili kako joj odlično pristaje.

''Svaki put me ostaviš bez teksta'', ''Kraljica'', ''Prelijepa'', ''Wow'', ''Zgodna'', ''Slatkica'', ''Goriš'', ''Divna'', samo je dio komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Nedavno je pratitelje oduševila fotografijom ispred Dioklecijanove palače na kojoj je pozirala u plavoj haljinici koja joj je istaknula dekolte i njezinu manekensku figuru. Pripijena svijetlo plava haljina na sebi je imala otvor na grudima, a nezamijećeno nije prošao ni prorez na donjem dijelu koji je istaknuo noge. 

Pjevačici je život preokrenuo show "The Voice" u kojemu je bila prije dvije godine, a onda joj je stigla i prilika da predstavlja Hrvatsku na Euroviziji 2021. godine u Rotterdamu. Iako nije prošla u finale, Albina je više puta priznala kako je jako zadovoljna svojim nastupom, a brojni su se gledatelji tog svjetskog spektakla složili s njom.

Nastupala je i u prošloj sezoni showa "Ples sa zvijezdama", no s partnerom nije se baš slagala, što se na kraju prelilo i na njihov uspjeh u emisiji. 

VIDEO Drew Barrymore progovorila o teškom djetinjstvu: 'S 13 godina dva puta sam bila na odvikavanju, završila sam u psihijatrijskoj ustanovi

Ključne riječi

Komentara 5

CA
Cambridge
19:19 11.10.2022.

Tko je ta???

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
18:46 11.10.2022.

Tuka par excellence

Avatar Idler
Idler
23:01 11.10.2022.

Nek je ona vu Belgrade, Servia i nek tam i ostane !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije