Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZANO UZ ZABRANE

Aleksandra Prijović odgovorila gradonačelniku Zadra: Ako se predomisli, dobrodošao je na moj koncert

Osijek: Konferencija za medije Aleksandre Prijović nakon prvog koncerta
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/13
14.02.2024.
u 09:37

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović nastavila je svoju turneju "Od istoka do zapada" i prvim koncertom u svom rodnom kraju sinoć je oduševila publiku

Nakon što se pojavila informacija gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert srpske pjevačice Aleksandre Prijović koji se trebao održati u Zadru, gradonačelnik se oglasio pisanom izjavom.

- Živimo u slobodnom društvu gdje svatko sluša glazbu kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama digla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni osobno ne sviđaju. Osobno, nisam ljubitelj te glazbe niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam reći o tome - poručio je za Zadarski.hr. Poslije prvog od pet koncerata koji je sinoć održala u Osijeku i Aleksandra Prijović se oglasila na ovu temu. 

VEZANI ČLANCI

- Koliko sam vidjela izjavu, ne postoji nikakva zabrana. Mislim da je tu sve u redu i ovim putem pozdravljam gradonačelnika, iako je rekao da ne sluša ovu vrstu glazbe. Ako se bude predomislio, dobrodošao je na koncert - poručila je Aleksandra Prijović, prenosi Blic.  Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović nastavila je svoju turneju "Od istoka do zapada" i prvim koncertom u svom rodnom kraju oduševila publiku.

Osijek: Konferencija za medije Aleksandre Prijović nakon prvog koncerta
1/23

- Hvala Osijek, volim vas. Mislim da će večeras biti posebno. Znate da se trenutno nalazim 30-ak kilometara od mjesta u kojem sam odrasla. Opet imam tremu, ali sam presretna što ćemo ovdje uživati pet dana, kazala je Prijović na početku koncerta. Uz bogatu produkciju, specijalne efekte, plesnu skupinu i bend koji s pratećim vokalima broji 16 članova nizala je hitove koje je pet tisuća okupljenih u Gradskom vrtu pjevalo u glas. 

- Nisam mogla zamisliti da ću u ovom gradu imati pet koncerata. Često sam provodila vrijeme u ovom gradu i sada kada stojim ovdje ispred vas moram se još jednom zahvaliti…Želim da uživate večeras, kao što uživam i ja, jer sam o ovome maštala i samo treba vjerovati u svoje snove - poručila je Aleksandra koja će u Osijeku održati još četiri koncerta. 

VIDEO Aleksandra Prijović emotivnim riječima otvorila koncert u Osijeku

Komentara 5

DA
darko122
10:50 14.02.2024.

Nedaju napisati da se za te novce Srbija naoružava i da će im uskoro zakucati na vrata.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
11:57 14.02.2024.

Ma kog briga za tvoje koncerte. Vozi s tim u šumadiju

Avatar Moodleen
Moodleen
20:53 14.02.2024.

Ne smanjuje se to prijovičanje i srbovanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije