Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Životna trenerica

Ana Bučević priznala da se razvodi: Njegov ego luduje

Foto: Facebook
1/9
27.06.2019.
u 14:51

Doznala je, tvrdi, kako je njen suprug donosio odluke i izbore bez njenog znanja i tako je štetio obitelji. Ona je, veli, napravila sve da mu pomogne shvatiti kako su njegove odluke štetne.

Nakon što je Saša Dvornik napisao nekoliko objava na Facebooku u kojima nije birao baš najljepše riječi za svoju suprugu Anu Bučević, ova  životna trenerica odlučila se oglasiti o odnosu sa suprugom i potvrdila je kako se razvode. 

Doznala je, tvrdi, kako je njen suprug donosio odluke i izbore bez njenog znanja i tako je štetio obitelji. Ona je, veli, napravila sve da mu pomogne shvatiti kako su njegove odluke štetne.

- Nije me slušao i nije ih priznavao. Ne možeš pomoći onome koji pomoć ne traži. I ne preuzima odgovornost za svoje postupke. Toliko znam. Naš razvod je sporazuman, ali njegov Ego kao što vidite ponekad luduje i nije ga u stanju kontrolirati. Šutjela sam do sada iz više razloga. Htjela sam mu  pomoći da se vrati na pravi put. Oprostom i ljubavlju. Htjela sam da osvijesti svoje izbore i gdje će ga odvesti. Htjela sam, što i jesam u  našoj intimi riješiti sa zavodom za socijalnu skrb da mi pomognu savjetima kako da s izborima koje donosi ostane prisutan tata našem sinu.  Napravila sam sve da zadrži integritet i dostojanstvo. Na žalost, on ni ovog trenutka nije svjestan izbora koje i dalje donosi. Jasni su meni  obrambeni mehanizmi i napade kao obrane. To je čovjek kojeg sam ludo voljela 7 godina i dala mu svoje puno povjerenje i ljubav. Ali ja živim ono što pišem u svojim knjigama. Znam i što ljubav nije. I kada izgubiš u nekoga povjerenje shvatiš da onog najvažnijeg za sretan brak više nema. Prijateljstva. A ja ljubav dišem. I disala sam je svakog trenutka našeg braka. - napisala je Ana na svom Facebooku.

 

Foto: Facebook Beki Routledge

Uz ovu objavu stavila je fotografiju na kojoj je sa suprugom i dodala je kako je u trenutku kada je nastala ta fotografija bila još ludo zaljubljena u svog supruga, a da je on u tim trenucima već znao da  donosi izbore koji ljubav nisu. 

- Ne pada mi na pamet ni jednom ga riječju ponižavati, vrijeđati ni blatiti. To je tata našeg sina i čovjek za  kojeg sam mislila da ćemo život zajedno provesti. Više to ne mislim. To nije više onaj moj Saša. Nikada ga nisam prevarila, nikada lagala,  nikada napravila ni jedan postupak koji ljubav nije bio. Ja i dalje i ovog trena volim njegovu dušu, ali ne ono tko je postao! Ja mogu samo  živjeti ljubav. Kada ljubav to više nije, ja idem dalje opet živjeti ljubav. A njega ću sada voljeti izdaleka. Toliko od mene..- zaključila je Ana. 

Ključne riječi

Komentara 34

DU
Deleted user
15:27 27.06.2019.

"Ona je, veli, napravila sve da mu pomogne shvatiti kako su njegove odluke štetne. Nije me slušao i nije ih priznavao. Ne možeš pomoći onome koji pomoć ne traži. " Nekako mi se čini da se ti u braku predstavljašš kao ultimativno znanje. I ako nije po tvom nije ispravno. A kao life coach trebaš znati da je za svađu potrebno dvoje. Nikad nije samo jedna strana kriva. I ako ta druga strana na kraju napravi nešto ne promišljeno, treba sagledati u razlog što je to napravila. Tu mi sve izgleda da si zapostavljala svog muža, da si mu previše pametovala i na kraju krajeva, uzela si mu ono što muškarca čini mužem i očem. Muškarac bez toga u braku se ne može ostvariti. Ove moderne fore da svi imaju sve uloge u braku, evo i u tvom slučaju, ne prolaze. Na tebi je da gradiš svog muža i obitelj u zajedništvu sa neograničenom potporom, a na njemu je da donosi odluke u ime obitelji bez obzira koliko te odluke (po tvom mišljenju) nisu ispravne. Bez i jednog i drugog obitelj ne funkcionira. A najveći paradoks je što ti druge savjetuješ. Trebala si problem prije prepoznati. Da se razumijemo, tvoj komentar je pun egocentrizma s obzirom s čim se baviš... Ovo si napisala zbog održivosti posla a ne zbog obitelji... Samo slijepac to ne vidi

ME
medvedgrad
16:09 27.06.2019.

Zivotna trenerica s neuspjehom u privatnom životu. Kao krezubi stomatolog...

Avatar Forest Trump
Forest Trump
17:02 27.06.2019.

Ana je put , istina i život tko vjeruje u Anu živjeti će vječno !!!! Što mrcina ima samostalno donositi odluke ona je tu da odlučuje nebi znso di šupalj da ga ona nije educirala i podesila mu vortex !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije