Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUJE

Ana Gruica pokazala kako izgleda restoran kojeg su otvorili Iris i Marko Livaja

Foto: instagram
1/15
02.10.2023.
u 10:49

- Jučer je Restoran Duje ponovno otvorio vrata nakon preuređenja. Osoblje isto, hrana ista ali bolje skuvana, interijer cili u novom ruhu, ali starog rasporeda, svijetlo, otvoreno, a cijene ostale iste… Sve je isto, a ništa isto nije, napisala je Gruica, citiravši hit Halida Bešlića "U meni jesen je"

Glumica Ana Gruica na Instagramu je objavila fotografije iz novootvorenog restorana "Duje", kojeg su u Splitu otvorili Hajdukov kapetan Marko Livaja i njegova supruga Iris. 

- Nediljom u Duje. Od kad sam počela izlazit u svit, bilo je važno doć nediljom u Duje. Juha posli izlaska, ručak prije utakmice, fešta posli osvojenog biločega, s prijateljicama sredit se pa na večeru… Jučer je Restoran Duje ponovno otvorio vrata nakon preuređenja. Osoblje isto, hrana ista ali bolje skuvana, interijer cili u novom ruhu, ali starog rasporeda, svijetlo, otvoreno, a cijene ostale iste… Sve je isto, a ništa isto nije, napisala je Gruica, citiravši hit Halida Bešlića "U meni jesen je".

Gruica je podijelila par snimaka iz restorana, a pokazala je i vanjski, moderan izgled zgrade, ukrašen cvijećem.
Inače, Iris i Marko restoran na Gripama otvorili su na dan utakmice Hajduka i Dinama, a prije njih vlasnik je bio Mario Matijašević. Više od 30 godina obitelj Matijašević vodila je restoran smješten na južnoj strani male dvorane sportskog centra Gripe. Od pizzerije nastao je jedan od najpoznatijih i splitskih restorana - Duje. Vlasnici su uvijek isticali kvalitetu usluge i jamstvo kvalitetne hrane, a sada je na Livaji da to nastavi.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Marko i Iris svoju su ljubav okrunili brakom u svibnju prošle godine nakon dugogodišnje veze. Godine 2016. dobili su kćer Elizabet, dok su sina Lorenza dobili u veljači 2021. godine. Sretni par svoju ljubav ozakonio je u crkvici sv. Stjepana na prekrasnom splitskom Sustipanu, gdje su ih štitili zaštitari na samom ulazu i mladencima osiguravali privatnost. Naime, Livaja je zakupio cijeli Sustipan kako bi imali privatnost na svom najvažnijem danu u životu.

VEZANI ČLANCI: 

Foto: Instagram

Nakon obreda u crkvici, par se s uzvanicima spustio stražnjim dijelom do restorana Adriatic Grašo, gdje su nastavili svoju proslavu. Kako smo doznali iz Hajduka, vjenčanje je bilo za stotinjak ljudi, jednostavno i skromno. Što se tiče restorana i jelovnika, uzvanici su imali klasični dalmatinski slijed: sir, pršut i francuska salata pa pašticada, zatim janjetina i na kraju kolači i torte.

Uzvanike je zabavljala pjevačica Jelena Rozga i Milan Terze, a u jednom trenutku je zapjevala i Doris Dragović, inače teta mladenke Iris. 

VIDEO: Anđa Marić otkrila da je ponovno zaljubljena: 'Napisala sam mu pismo' 

Komentara 6

SA
sani1
11:05 02.10.2023.

Stvarno? Tko uopće ide tamo.

PB
pb1520
11:31 02.10.2023.

Nije otvorio neki proizvodni obrt? Kako me to uopće ne čudi....

O2
Ožujak.2023
19:20 02.10.2023.

Podsjetite nas tko je ova?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije