iz arhive

Ana Gruica Uglešić objavila fotografiju iz prošlosti, javila se Mirta Šurjak: 'Ma savršena'

Foto: Instagram
1/11
13.02.2022.
u 20:00

Počelo je, počelo objavljivanje starih slika- napisala je Ana uz crno- bijelu fotografiju na kojoj je pozirala uz gitaru te pokazala kako se nije puno promijenila, a u komentarima su se javile brojne poznate Hrvatice.

Splitska glumica i fitness instruktorica Ana Gruica Uglešić (39) na svom je Instagram profilu objavila fotografiju iz 2012. godine.

-Počelo je, počelo objavljivanje starih slika- napisala je Ana uz crno- bijelu fotografiju na kojoj je pozirala uz gitaru te pokazala kako se nije puno promijenila, a u komentarima su se javile brojne poznate Hrvatice.

"Najljepša", "Ista", "Uvijek zgodna", "Kao boginja, bravo", "Najzgodnija žena", "Ma savršena", napisala je Mirta Šurjak.

Fotografiju možete pogledati OVDJE.

Glumica  je prije nekoliko dana proslavila 39. rođendan, a na a Instagramu je otkrila što su joj darovali suprug Boran i sin Ivan Marat. Ana je podijelila poruku na kojoj se smije dok u rukama drži golemi buket cvijeća. 

-Kad mene moji dečki iznenade u ponoć. Svaki svoj buket. Ženi više i ne triba. Znak pažnje od muža i znak pažnje od sina. Kraj svita. Ljubav- napisala je glumica uz fotku. 

Ana je u siječnju objavila fotografiju na kojoj pozira sa sinom i njegovim ocem Hrvojem Šalkovićem, s kojim je prekinula prije pet godina i suprugom Boranom Uglešićem.  

-OK. Možda sam imala sreće (kako neki vole reći), a možda je ključno shvatiti da "ja" nije bitno u ovoj priči nikome. Kad bi svi mjerili uspjeh odnosa po dječjem osmijehu onda ovo nije mission impossible- napisala je tada glumica.

Podsjetimo, par je u braku tri godine, a prvi puta snimljeni su zajedno u listopadu 2017. godine, nedugo nakon što je Ana objavila da više nije s piscem Hrvojem Šalkovićem s kojim ima sina Ivana Marata. Ana i Boran godinama su bili prijatelji, a prijateljstvo je s vremenom preraslo u ljubav.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije