Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatko

Ana Ivanović jednom fotkom potvrdila ono o čemu se dugo priča

astian Schweinsteiger i Ana Ivanović
Foto: Jorg Carstensen/DPA/PIXSELL
1/4
23.11.2017.
u 10:05

Bivša tenisačica i njen suprug Bastian Schweinsteiger postat će roditelji, a nakon dugo šuškanja Ana je to potvrdila fotografijom na Instagramu

Već duže vrijeme nagađa se kako je bivša srpska tenisačica Ana Ivanović trudna.

Ona to službeno nije potvrdila iako se trudnički trbuh sve više nazire, ali jučer je jednom fotografijom na Instagramu na neki način konačno dala potvrdu nagađanjima o njenoj trudnoći.

 

 

 

A little extension to our family 👫👼🏼. Couldn’t be more happy❤️ !!! @bastianschweinsteiger

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

Podijelila je fotografiju na kojoj se nalaze tri para istih tenisica, jedne su za supruga Bastiana Schweinsteigera, druge za nju i treće, najmanje za bebu. - Naša mala proširena obitelj, ne mogu biti sretnija - napisala je Ana uz fotografiju, a ispod fotografije uslijedile su čestitke. 

astian Schweinsteiger i Ana Ivanović
1/12

 

Komentara 3

NA
Narcis660
10:49 23.11.2017.

Uh!Vec smo bili zabrinuti .E sad mogu mirno na rucak polako Hvala vam novinari na brizi i na ovako bitnoj vijesti.U ovoj banana drzavi gdje sve ode u propast vi se bakcete s nebitnim stvarima dajete medijsku pozornost necemu stoo je toliko nevazno a bitne stvari gurate pod tepih.Jer zasto bi mi dobili kakvu normalnu informaciju kad je bitnije plasirati ovake clanke.Uz duzno postovanje prema ovih dvoje mladih ljudi. Dno dna.

IB
ibiza
11:43 23.11.2017.

i to treba biti vijest u vecernjem ,molim vas dali je to potrebno ,vi sebi sami kvarite imic sa nebitnim stvarima

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
12:06 23.11.2017.

bravo za "vesti".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije